2013-09-16 14:15:19
Φωτογραφία για Honda: Σκέψεις για νέο μικρό σπορ μοντέλο
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία έχει στο… πίσω μέρος του μυαλού της να κατασκευάσει ένα νέο μικρό σπορ μοντέλο έως το 2016.

Δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες, ωστόσο από έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές προκύπτει ότι η Honda ετοιμάζεται να κατασκευάσει ένα νέο μικρό σπορ μοντέλο 900 κιλών, το οποίο θα εφοδιάζεται με έναν οικονομικό τετρακύλινδρο κινητήρα (1,3 ή 1,5 λτ.). Επίσης, το μικρό, αλλά ισχυρό μηχανικό σύνολο θα συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα.

Λέγεται ότι το συγκεκριμένο entry-level μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας θα αποτελεί δυνατό ανταγωνιστή των Toyota GT 86 και του Subaru BRZ, ενώ το λανσάρισμά του αναμένεται στα τέλη του 2015, ή στις αρχές του 2016.

Από την άλλη, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα δούμε τη νέα γενιά του Honda Civic Type-R μέσα στο 2015. Μάλιστα, επιβεβαιώθηκε από τη ιαπωνική φίρμα ότι το ισχυρό μικρομεσαίο μοντέλο θα «φοράει» έναν υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 280 ίππους. Από τις λίγες πληροφορίες που έχουμε στα… χέρια μας, το νέο Type-R θα φέρει τετραπλή απόληξη εξάτμισης, μία εντυπωσιακή πίσω αεροτομή και μεγαλύτερους τροχούς από την προηγούμενη γενιά.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η επόμενη μέρα στη Συρία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η επόμενη μέρα στη Συρία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ