2013-09-16 16:04:05
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΠΟΡΤΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σαν σήμερα στις 16 Σεπτεμβρίου του 1998 ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με παλικαρίσια ισοπαλία 2-2 στο Οπόρτο το μαγικό του ταξίδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ προς την μυθική πρόκριση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με γκολάρες των Γιαννακόπουλου και Γκόγκιτς στα τελευταία λεπτά.

Ο Θρύλος επιδεικνύοντας χαρακτήρα μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας πήρε μεγάλη ισοπαλία στο «Ντας Άντας» του Οπόρτο από την Πόρτο ισοφαρίζοντας στα τελευταία λεπτά και έκανε το πρώτο του βήμα στο μαγικό του ταξίδι προς την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ

Μια ισοπαλία, που έδωσε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό του Ντούσαν Μπάγεβιτς να θέσει τις βάσεις για την παρθενική πρόκριση του στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, σ' ένα όμιλο στον οποίο μετείχαν επίσης οι Άγιαξ και Κροάσια Ζάγκρεμπ (νυν Ντιναμό).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 69' με απευθείας φάουλ του Ζλάτκο Ζάχοβιτς και διπλασίασαν τα τέρματά τους με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Ζαρντέλ στο 82' όμως υπολόγιζαν χωρίς την καριά των ερυθρόλευκων.


Οι αλλαγές των Στέλιου Γιανανκόπουλου και Σίνισα Γκόγκιτς αποδείχθηκαν «χρυσές» για τον Ολυμπιακό. Αρχικά ο "Stelios" μείωσε στο 87' βάζοντας τους ερυθρόλυκους στο κυνήγι ενός θετικού αποτελέσματος, για να έρθει ο Σερβοκύπριος με κεφαλιά στο 92' να εκμεταλλευτεί σέντρα του Κυριάκου Καραταϊδη και άστοχη έξοδο του Κράλιτς και να χαρίσει στον Ολυμπιακό μια πολύ σημαντική ισοπαλία.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης, Ανατολάκης, Καραταϊδης, Αμανατίδης (83' Καραπιάλης), Πουρσανίδης, Γεωργάτος, Λουτσιάνο (87' Γκόγκιτς), Τζόρτζεβιτς, Οφορίκουε, Ίβιτς (79' Γιαννακόπουλος).
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ