2013-09-16 16:56:10
Φωτογραφία για Χειροπέδες σε 7 ανηλίκους για κλοπές σε Πάτρα και Αγρίνιο!
Συνελήφθησαν χθες (15-9-2013) το πρωί, στην Καρυά Αχαΐας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 20, 19, 15 και 12 ετών καθώς και ένας 24χρονος Αλβανός κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα οι δύο ανήλικοι εισήλθαν στην οικία 53χρονου ημεδαπού, στο Άνω Σούλι Αχαΐας παραβιάζοντας το παράθυρο του μπάνιου, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα και τράπηκαν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε αυτοκίνητο που τους ανέμεναν οι τρεις συνεργοί τους.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή, ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματος των δραστών και τη σύλληψη τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Επίσης χθες συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, πέντε ανήλικοι Ρομά, ηλικίας 12, 13, 14, 14 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.


Ειδικότερα οι δράστες διέρρηξαν αυτοκίνητο 50χρονου ημεδαπού, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Αγρίνιο και αφαίρεσαν δύο πορτοφόλια που περιείχαν μικρό χρηματικό ποσό και τρεις κάρτες ανάληψης μετρητών.

Για τη σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν αστυνομικές αναζητήσεις και οι δράστες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν σε κοντινή απόσταση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ