2013-09-16 21:21:13
Φωτογραφία για ΣΙΡΙΓΚΟΥ : ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ
Ο Σαλβατόρε Σίριγκου τόνισε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (16/9) ενόψει της αναμέτρησης (17/9) με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, πως η Παρί Σεν Ζερμέν σέβεται τους ερυθρόλευκους και υποστήριξε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να προσέξουν τον κίνδυνο που παραμονεύει και ακούει στο όνομα του Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν:

Για όσα τους έμαθε η περσινή αποτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ:

"Πήραμε ωριμότητα μέσα απ αυτά τα ματς. Διαπιστώσαμε πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς ειδικά με ομάδες που παίζουν κάθε χρόνο στην διοργάνωση. Είδαμε επίσης πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί κάθε λεπτό μπορεί να γίνει η ζημιά".

Για το αν υπάρχουν διαφορές στο Τσάμπιονς Λιγκ με το γαλλικό πρωτάθλημα:

"Βεβαίως και υπάρχει διαφορά. Είναι διαφορετικό να παίζει με ξένες ομάδες με ιστορία, που έχουν μεγάλο κοινό. Είναι μεγάλη προσδοκία για εμάς να έχουμε τέτοια ματς μπροστά μας".


Αν πιστεύει πως είναι το πρώτο μεγάλο τεστ για την Παρί:

"Δεν θεωρώ πως είναι το πρώτο μεγάλο ματς, γιατί έχουμε δώσει παιχνίδια και στο πρωτάθλημα στην Γαλλία. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και σημαντικό, είτε παίζεις με τον Ολυμπιακό, είτε με την Μπορντό".

Για τον τίτλο του φαβορί:

"Εσείς το λέτε. Εμείς ξέρουμε πως παίζουμε με τον Πρωταθλητή Ελλάδας, που παίζει πολλά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ και ξέρουμε πως θα παίξουμε σε μια καυτή έδρα. Φυσικά έχουμε σεβασμό σ' αυτή την μεγάλη ομάδα".

Για το αν ξέρει πως θα έχει απέναντί του τον φορμαρισμένο Κώστα Μήτρογλου:

"Εγώ φοβάμαι κι αυτούς που έχουν καιρό να σκοράρουν, εκτός απ' αυτούς σκοράρουν. Γνωρίζω πως ο Μήτρογλου είναι ένας πολύ ικανός επιθετικός και θα πρέπει να τον προσέχουμε".

Για την απουσία του Άλεξ και πόσο θα επηρεάσει την Παρί:

"Εμείς έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε κενό και όποιος κι αν πάρει τη θέση του θα βοηθήσει και θα αποδείξει πως έχουμε παίκτες ικανούς".

Για το αν η νίκη με την Μπορντό βοήθησε ψυχολογικά την Παρί:

"Σίγουρα η νίκη μας δίνει εμπιστοσύνη, αν και στις δύο πρώτες αγωνιστικές που χάσαμε βαθμούς, είχαμε εμπιστοσύνη σε εμάς. Δουλέψαμε, ακούσαμε τον προπονητή και το είδατε με την Μπορντό. Δουλεύουμε σκληρά και ελπίζουμε αυτό να φανεί και αύριο".

Για το αν είναι πιο δύσκολο το ματς με την Μονακό ή με τον Ολυμπιακό:

"Αύριο έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό και όταν τελειώσει θα κοιτάξουμε την Μονακό".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ