2013-09-16 23:11:27
Φωτογραφία για Με 20 παίκτες και μέσα ο Μπονγκ...
Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν την Τρίτη στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης των «ερυθρόλευκων» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Παράλληλα, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Μίτσελ, ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή της ομάδας για το ματς με τους Γάλλους.

Σε αυτήν έχει συμπεριλάβει συνολικά είκοσι ποδοσφαιριστές, ενώ μέσα είναι και ο Γκαετάν Μπονγκ η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς έχει αποκομίσει έναν τραυματισμό από τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Τονίζουμε, ότι στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Μπονγκ αρχικά έκανε θεραπεία και δεν είχε βγει με τους υπόλοιπους παίκτες Συγκεκριμένα, η αποστολή αποτελείται από τους Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Σιόβα, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Να σημειωθεί πως ο Λεάντρο Σαλίνο ακολούθησε θεραπεία, μετά τον τραυματισμό του από το ματς με την Ξάνθη, ενώ από την πλευρά του ο Μιγκέλ Τόρες συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

http://www.gavros.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ