2013-09-17 10:28:28
Φωτογραφία για Πρέπει να φοράω αντηλιακή κρέμα το χειμώνα;
... ή καλύτερα, διάβασε την ίδια φράση, χωρίς το ερωτηματικό.

Η αντηλιακή προστασία τον χειμώνα δηλώνει τόσο απαραίτητη όσο τους καλοκαιρινούς μήνες

Μπορεί ο ήλιος να καίει στο maximum τους τρεις μήνες του καλοκαιριού, όμως, σε αντίθεση με εμάς, που έχουμε την τάση να τον ξεχνάμε και να υποτιμάμε την δύναμή του, εκείνος δεν μας ξεχνάει και τον υπόλοιπο χρόνο. Kαι αυτό, δεν είναι υπέρ μας.

Μέχρι πρότινος, άνηκα κι εγώ σε αυτήν την κατηγορία: Την κατηγορία που φοράει ανελλιπώς το αντηλιακό από τον Ιούνιο μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη και μετά, τίποτα, λες και ο ήλιος εξαφανίζεται τους υπόλοιπους μήνες. Μια επισήμανση του δερματολόγου μου, ήταν αρκετή να μου χτυπήσει το καμπανάκι κινδύνου.

"Είσαι συνεπής εσύ, φαντάζομαι θα φοράς το αντηλιακό σου και το χειμώνα".

Όσο χαζό και να ακουστεί, η φράση του αυτή με πλήγωσε. Διότι, μπορεί όντως η συνέπεια να είναι ένα από τα (καλά) χαρακτηριστικά μου, όμως στο συγκεκριμένο θέμα, άνηκα στην χειρότερη κατηγορία. Σε αυτήν που είχε διαβάσει, είχε ακούσει και είχε μιλήσει για το πόσο απαραίτητο είναι να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας όλες τις εποχές, όμως συνέχιζε να τα αγνοεί όλα, και να βάζει αντηλιακή κρέμα μόνο το καλοκαίρι.

Την ίδια μέρα, και μετά από μια πολύτιμη συζήτηση μαζί του, την έβαλα στο νεσερέρ μου και υποσχέθηκα να βγει, μόνο όταν μια γεμάτη καινούρια κρέμα θα ήταν εκεί για να αντικαταστήσει το άδειο κουτάκι.

περισσότερα εδώ
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ