2013-09-17 10:42:04
Φωτογραφία για Νέες ζημιές σε κτίρια από τους σεισμούς στην περιοχή της Αμφίκλειας
Νέες πληγές μετρούν οι κάτοικοι της Φθιώτιδας, από τις δύο νέες σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας. Κτίρια που ήταν «τραυματισμένα» από τους προηγούμενους σεισμούς πλέον είναι ετοιμόρροπα, ενώ... κάποιες αποθήκες ισοπεδώθηκαν. Ρωγμές που κανείς δεν είχε δώσει σημασία τώρα είναι πλέον ορατές και σε κάποιες περιπτώσεις απειλητικές.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καμμένων Βούρλων Ταξιάρχη Φακίρη «υπάρχουν και νέες ζημιές σε σπίτια όπως επίσης και στην εκκλησία στο Ρεγγίνι. Ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος και δεν θέλει να μπει στα σπίτια του ακόμη και για να διαπιστώσει πιθανές εσωτερικές ζημιές» όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

«Τούτες οι νέες σεισμικές δονήσεις αποτελειώσαν τα τραυματισμένα σπίτια» ανέφερε ο πρόεδρος της Δρυμαίας Βασίλης Μανδώνης ο οποίος όπως περιγράφει «ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους και βλέπει σπίτια με πολλές ρωγμές. Ακόμη ρωγμές, πολύ μεγαλύτερες έχει και η εκκλησία» τόνισε.

Οι κάτοικοι της περιοχής το βράδυ προσπαθούσαν να δουν που θα διανυκτέρευαν, αφού δεν θέλουν να μπουν στα σπίτια τους από το φόβο κάποιας κατάρρευσης ή ενός μετασεισμού. Στο Ρεγγίνι ήδη έχει εκδοθεί ανακοίνωση από το Δήμο και συντάσσεται κατάλογος γι΄ αυτούς που θέλουν να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο καθώς στην περιοχή βρέχει.

Όπως έγινε γνωστό έως νωρίς το βράδυ περισσότεροι από 20 άνθρωποι από το Ρεγγίνι είχαν ζητήσει να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα.
imerisia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ