2013-09-17 10:51:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Σαν τρελό φορτηγό... - Πανικός από οδηγό πoυ πάτησε γκάζι και περνούσε με κόκκινα!
Αγνόησε το σήμα των λιμενικών για να σταματήσει και άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα και να παραβιάζει του ερυθρούς σηματοδότες. Ο λόγος για οδηγό φορτηγού, ο οποίος καταδιώχθηκε μέχρι τα διόδια του Ρίου και όπως προέκυψε, προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο καθώς η άδεια οδήγησης είχε λήξει και το φορτίο του ήταν υπέρβαρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του λιμενικού: «Απογευματινές ώρες χθες, στον παλαιό – βόρειο λιμένα Πατρών, Φ/Γ όχημα προσπάθησε να εξέλθει από την πύλη Νο 7, επιδεικνύοντας ο 51χρονος οδηγός του απείθεια σε υπόδειξη στελεχών της οικείας Λιμενικής Αρχής για ακινητοποίηση του οχήματος και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες προκαλώντας διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Ύστερα από καταδίωξη, ένα χιλιόμετρο πριν τα διόδια της Εθνικής Οδού, ο 51χρονος δέχτηκε να σταματήσει το όχημα του και ακολούθησε τα λιμενικά όργανα στο Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμένα Πάτρας, όπου μετά από ζύγιση του φορτίου που μετέφερε διαπιστώθηκε ότι ήταν υπέρβαρο σε ποσοστό που επισύρει ακινητοποίηση του οχήματος.

Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι έφερε ληγμένη άδεια οδήγησης .

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμένα Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κινήθηκαν οι διαδικασίες επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ