2013-09-17 14:11:04
Φωτογραφία για «Η ανάπτυξη του κ. Σαμαρά συνεχίζεται με την ΒΙΟΧΑΛΚΟ να αποχωρεί από τη χώρα»
Μετά την 3Ε, την ΦΑΓΕ και εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις που κατέφυγαν στο εξωτερικό για να διασφαλίσουν την επιβίωσή τους, άλλη μια εταιρεία αυτή την φορά στον τομέα της Ελληνικής βαριάς βιομηχανίας χάνεται και «μεταναστεύει» από την Ελλάδα χάρη στις... ενέργειες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αναπτυξιακού του επιτελείου.

Η ΒΙΟΧΑΛΚΟ που για δεκαετίες αποτελούσε βασικό μέλος της Ελληνικής παραγωγής και ειδικά της βαριάς βιομηχανίας αποχωρεί για το Βέλγιο, λόγω του αντιαναπτυξιακού περιβάλλοντος, της έλλειψης ρευστότητας και της εχθρικής συμπεριφοράς του κράτους.

Το success story του πρωθυπουργού συνεχίζεται μόνο ως αλλοπρόσαλλη πολιτική δυσβάστακτων φόρων, έλλειψης συντονισμού, μηδενικής σοβαρότητας, προκλητικής διαφθοράς και διαπλοκής του πολιτικού προσωπικού, η οποία όχι μόνο δεν ευνοεί ην ανάπτυξη και τη βιομηχανική δραστηριότητα, αλλά διαλύει τις επιχειρήσεις και τις εξωθούν σε αναζήτηση έδρας σε άλλες χώρες.


Ως τομεάρχης Ανάπτυξης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή έχει προειδοποιήσει την κυβέρνηση να αποφύγει τον επικίνδυνο ατραπό της αποβιομηχανοποίησης της Χώρας, την οποία προσπαθεί να συγκαλύψει με κούφιες υποσχέσεις πλασματικής επιτυχίας.

Τα ποσοστά της ύφεσης και της ανεργίας επιτάσσουν την άμεση παύση της διάλυσης του παραγωγικού ιστού της Ελλάδας και την αντιστροφή της πολιτικής προς την πραγματική και εφικτή ανάπτυξη με την αξιοποίηση όλων των υγιών και δυναμικών κυττάρων της οικονομίας μας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε και ικανοί και έτοιμοι να το πετύχουμε, εάν η Συγκυβέρνηση δηλώνει ανικανότητα ας παραιτηθεί τώρα. .
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ