2013-09-17 14:23:11
Φωτογραφία για Η... ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΙ Σ.Ζ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ *VIDEOS*
Για τέταρτη φορά στην ιστορία της η Παρί Σεν Ζερμέν έρχεται στην Ελλάδα με τον απολογισμό της να είναι εντυπωσιακός, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "protothema.gr".

Οι «πρωτευουσιάνοι» είχαν την πρώτη τους επαφή με την χώρα μας το 1992 όταν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA. Το σκορ στο 45΄ ήταν 2-0 υπέρ της γαλλικής ομάδας, αλλά τα επεισόδια των οπαδών του «δικέφαλου του Βορρά είχαν ως αποτέλεσμα την διακοπή του ματς και τον διετή αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τα Κύπελλα Ευρώπης.

Τη σεζόν 1996/97 η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε στην Αθήνα αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Εκείνο το βράδυ ο Πατρίς Λοκό θα μετατραπεί σε απόλυτος πρωταγωνιστής και με τρία γκολ θα δώσει στην ομάδα του τη νίκη με 3-0 και θα την στείλει στα ημιτελικά.

Δέκα χρόνια αργότερα, τη σεζόν 2006/07 οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι, αλλά για το Κύπελλο UEFA. Η Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει την παράδοσή της στην Ελλάδα και θα πάρει ακόμα μια νίκη με σκορ 2-0.


Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν το απόλυτο νικών στις τρεις επισκέψεις τους στη χώρα μας χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί γκολ, έχοντας σημειώσει συνολικά επτά.

Τα αποτελέσματα της Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα

1992/93

ΚΥΠΕΛΛΟ UEFA

ΠΑΟΚ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 0-2

1996/97

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ

ΑΕΚ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 0-3

2006/07

ΚΥΠΕΛΛΟ UEFA

ΑΕΚ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 0-2
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ