2013-09-17 14:37:05
Φωτογραφία για Παραδόθηκε η περί του φρουρίου διαδρομή στα Τρίκαλα
Ένα μοναδικό έργο για την πόλη των Τρικάλων παραδόθηκε από το πρωί της Τρίτης προς χρήση σε όλους τους Τρικαλινούς και επισκέπτες.

Ο δήμαρχος Χρήστος Λάππας έκανε λόγο μιλώντας στο trikalavoice.gr «για μια μοναδική εμπειρία την οποία μπορεί να ζήσει ο κάθε Τρικαλινός περπατώντας αυτή τη διαδρομή. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που παραδίδουμε στις επόμενες γενιές». Παρόντες οι αντιδήμαρχοι Ηλίας Καραγιώργος, Γρηγόρης Καρκανιάς και Σάκης Ξάφος, ενώ τον περιπατικό διάδρομο περπάτησαν πρώτα τα παιδιά και οι δάσκαλοι του 12ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

Η νέα αυτή διαδρομή είναι πραγματικά μαγευτική και αναδεικνύει τη ξεχωριστή ομορφιά του κάστρου που δεσπόζει στη καρδιά των Τρικάλων. Ενός κάστρου που έμοιαζε «χαμένο» μέσα στη πυκνή βλάστηση και την άναρχη δόμηση τις τελευταίες δεκαετίες, και αποκομμένο από την ίδια τη ζωή της πόλης. Η Δημοτική Αρχή, με πρωτοβουλία του ίδιου του δημάρχου Χρήστου Λάππα, προέταξε το «περί των τειχών του Φρουρίου» έργου (προϋπολογισμού 202.000 €) και μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία κατάφερε να το ολοκληρώσει, δίνοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για την πόλη. Οι φωτό του trikalavoice.gr είναι χαρακτηριστικές.

trikalavoice.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ