2016-05-21 16:20:06
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ... ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΚΟΡΩΝΙΟΣ
Την αντίδραση του Ολυμπιακού στον 2o τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό περιμένει ο Άγγελος Κορωνιός, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε στη αποφασιστικότητα του «τριφυλλιού»ω στο 1ο ματς.

Στην αποφασιστικότητα που έβγαλε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στάθηκε ο Άγγελος Κορωνιός, ο οποίος τόνισε πως περιμένει την αντίδραση των ερυθρόλευκων στο επόμενο παιχνίδι στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

«Ο Παναθηναϊκός θεωρώ ότι ήταν πιο συγκεντρωμένος, πιο αποφασισμένος για ένα ντέρμπι», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και πρώην παίκτης της ΑΕΚ:

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να εμφανιστεί πιο συγκεντρωμένος και να κερδίσει μέσα στο ΟΑΚΑ. Είναι αμφίρροπα αυτά τα ματς και δεν υπάρχει φαβορί και νικητής».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγελος Κορωνιός στην εκπομπή «Αντεπίθεση»:

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στον πρώτο τελικό της Basket League: «Απλά ο Παναθηναϊκός θεωρώ ότι ήταν πιο συγκεντρωμένος, πιο αποφασισμένος για ένα ντέρμπι
. Σε ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουμε καταλάβει ότι πρόκειται για δύο ομάδες που μάλλον παίζει μικρό ρόλο η έδρα, αφού είναι δύο αξιόλογες ομάδες και μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα. Ο Ολυμπιακός ήταν σταθερός καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε σκαμπανεβάσματα\ με αλλαγές προπονητή».

Για τα σημεία που βρήκε ο Παναθηναϊκός και κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού: «Ο Αργυρής (Πεδουλάκης) έχει δείξει σοβαρότητα στο διάστημα που ήταν στην ομάδα. Έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία, η οποία ξεκινάει από την άμυνα και στοχεύει τον αντίπαλο στα σημεία που έχει πρόβλημα. Χθες προσπάθησε να βάλει την μπάλα στο καλάθι. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο καλός όσο στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να ποστάρει τον Διαμαντίδη ή τον Παππά, ή έπαιζε με miss match για να έχει πλεονέκτημα στο τελικό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός το πετύχει πολύ στο πρώτο ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που είχαμε δει στα τελευταία ματς. Δεν νομίζω ότι φταίει κάτι συγκεκριμένο. Όταν παίζεις έναν τελικό παίζουν οι λεπτομέρειες ρόλο. Χθες είδαμε τον Ολυμπιακό να είναι άστοχος μέσα στην έδρα του και ο Παναθηναϊκός είχε 11 στα 26 τρίποντα. Αν δούμε τη στατιστική ο Παναθηναϊκός είχε 29 ασίστ έναντι 19 του Ολυμπιακού».

Για το γεγονός ότι η αναμέτρηση έφτασε σε μεγάλο σκορ: «Όπως σας είπα προηγουμένως, φυσικά μπορεί να εξελιχθεί μία φιλοσοφία που έχει ο Αργύρης που ξεκινάει από την άμυνα. Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι δεν μπορεί να ανοίξει το σκορ. Ο Παναθηναϊκός ήταν σε καλή ημέρα επιθετικά, και είχε καλά στατιστικά στην επίθεση. Είχε πλάνο στο παιχνίδι του και στόχευσε εκεί που είχαν βάλει από την αρχή».

Για την αλλαγή του Παναθηναϊκού μετά την έλευση του Αργύρη Πεδουλάκη: «Δεν μου φάνηκε περίεργο, ή δεν παραξενεύτηκα με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός μπορεί να εμφανιστεί πιο συγκεντρωμένος και να κερδίσει μέσα στο ΟΑΚΑ. Είναι αμφίρροπα αυτά τα ματς και δεν υπάρχει φαβορί και νικητής. Αυτός που είναι πιο συγκεντρωμένος, πιο τυχερός και θέλει να κερδίσει αυτά τα ματς, θα πάρει το πρωτάθλημα».

Για το αν μπορεί να κάνει την ανατροπή σε περίπτωση που κάνει το 2-0 ο Παναθηναϊκός: «Η ιστορία έχει δείξει πως όχι. Αν εξαιρέσετε κάτι που είχε πετύχει η ΑΕΚ πριν από πολλά χρόνια. Το άγχος και η πίεση θα καταστήσουν δύσκολη την προσπάθεια του Ολυμπιακού, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα είναι σε πάρα πολύ καλή ψυχολογία. Εγώ έχω μάθει να μην λέω “ποτέ” στον αθλητισμό και περιμένω ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Περιμένω να δω την αντίδραση του Ολυμπιακού».

Για την ψυχολογία του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος λίγες ώρες πριν από τον πρώτο τελικό έμαθε για την απώλεια του πατέρα του: «Κατ’ αρχήν να πούμε συλλυπητήρια στον Γιώργο. Δεν είναι κάτι ευχάριστο αυτό που συνέβη στο Γιώργο. Σε μία δύσκολη φάση της ζωής του έδειξε παρών στην ομάδα του Ολυμπιακού. Στις δηλώσεις του προπονητή του αυτό έπαιξε ρόλο. Του αξίζουν συγχαρητήρια και απέδειξε πως είναι ένας μεγάλος αθλητής και έχει βάλει στη ζωή του προτεραιότητες, ακόμα και αν άφησε σε δεύτερη μοίρα την απώλεια του πατέρα του».

Για την εμφάνιση του Νικ Καλάθη και αν μπορεί να είναι ο επόμενος ηγέτης του «τριφυλλιού»: «Πιστεύω πως ναι. Είναι φυσιολογικό να έχει αμφισβητηθεί με τα ποσά που έγινε γνωστό πως έχει δώσει ο ΠΑΟ το καλοκαίρι. Οι παια΄τησεις είναι μεγάλες κλαι όταν έανς αθλητής δεν έχει καλή απόδοση υπάρχει γκρίνια. Ο Καλάθης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Η απώλεια του Διαμαντίδη θα είναι σημαντική και ο ΠΑΟ θα πρέπει να βρει τον επόμενο ηγέτη του. Ουδείς αναντικατάσταστος και πιστεύω πως στον Καλάθη μπορεί ο ΠΑΟ να στηρίξει την επόμενη ομάδα του. Ο Καλάθης είναι άξιος να το στηρίξει αυτό το πλάνο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ