2016-01-30 07:45:27
Φωτογραφία για Μεγάλη ποσότητα αθλητικών ειδών παρέδωσε στον Πατούλη ο Κορωνιός
Μεγάλη ποσότητα αθλητικών ειδών σε υποδήματα και ρουχισμό παρέδωσε... στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη ο διεθνής παίκτης του μπάσκετ και ιδιοκτήτης της αλυσίδας αθλητικών ειδών Spor_Tech κ. Άγγελος Κορωνιός, κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016.

Τα αθλητικά είδη συγκεντρώθηκαν στο υποκατάστημα που εδρεύει στο Μαρούσι, από συμπολίτες μας που συνεισέφεραν στη δράση που έχει αναλάβει η εταιρεία για τη συγκέντρωση αθλητικών ειδών καινούργιων και ελαφρώς μεταχειρισμένων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ευάλωτων οικογενειών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υποδεχόμενος στο γραφείο του τον κ. Κορωνιό του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για τη συνεισφορά του στην πρωτοβουλία που έχει αναληφθεί από το Δήμο Αμαρουσίου με την υποστήριξη του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών, καθώς και για την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά του ως παράγοντας του αθλητισμού προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


Από την πλευρά του ο κ. Κορωνιός ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την αγαστή συνεργασία που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο χρόνο για την ενίσχυση των οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, με τη διαβεβαίωση ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί για όσο χρόνο είναι αναγκαία, συγχαίροντας παράλληλα το Δήμαρχο Αμαρουσίου για το σημαντικό κοινωνικό έργο του από τις θέσεις που υπηρετεί.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ