2013-09-17 19:00:20
Φωτογραφία για Asus: Επίσημα η νέα έκδοση του Infinity με Snapdragon 800
Η Asus παρουσίασε την καινούργια έκδοση του Asus Padfone Infinity. To νέο μοντέλο έχει μικρές διαφορές από το μοντέλο που είδαμε στην Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο, με αυτές να επικεντρώνονται στο hardware της συσκευής.

Το καινούργιο μοντέλο λοιπόν θα εξοπλίζεται με επεξεργαστή τον κορυφαίο Snapdragon 800 της Qualcomm, σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο του Infinity που φορούσε τον Snapdragon 600. Ο καινούργιος επεξεργαστής θα είναι χρονισμένος στα 2,2 GHz, ενώ θα συνοδεύεται από 2 Gb RAM. H οθόνη των 5 ιντσών 1080x1920 pixels Super IPS-LCD παραμένει η ίδια, όπως και η μπαταρία των 2400 mAh.

Μια σημαντική διαφορά από το.. χειμωνιάτικο μοντέλο του Infinity είναι στον αποθηκευτικό χώρο. Έτσι, ενώ στο προηγούμενο μοντέλο δεν υπήρχε η υποστήριξη επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου, τώρα έχουμε την προσθήκη κάρτας microSD. Ο εσωτερικός χώρος πάντως θα έρχεται σε δύο εκδόσεις, των 16 GB και 32 Gb, σε αντίθεση με τα 32/64 GB του προηγούμενου μοντέλου.


Στην.. τελευταία σημαντική διαφορά βρίσκουμε μια οπίσθια κάμερα στα 13 MP με φακό ανοίγματος f/2.0, η οποία όμως θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία PixelMaster, η οποία συνδυάζει την εικόνα από 4 pixel σε ένα, με την δυνατότητα κατασκευής μίας εικόνας 3MP. Ναι, κάτι σας θυμίζει αυτή η τεχνολογία, μια και την μοιάζει πολύ με την PureView της Nokia.

Τέλος, το νέο Infinity θα υποστηρίζει τα περισσότερα LTE δίκτυα Ευρώπης και Ασίας (LTE 800/1800/2600), ενώ θα έρθει εξοπλισμένο με την έκδοση Android 4.2.2 σε δύο χρώματα, Titanium Black και Platinum White. Η τιμή του θα είναι χωρίς συμβόλαιο στα 640 δολάρια για το smartphone, ενώ για το 10΄΄ dock (που δεν έχει καμία διαφορά από το προηγούμενο μοντέλο) η τιμή του θα είναι στα 240 δολάρια. Πάντως το καινούργιο Infinity θα δουλεύει κανονικά με το παλιό dock station.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ