2013-09-18 01:11:08
Φωτογραφία για Ελεύθερος με όρους ο 18χρονος- «Δείχνει» τους άλλους δύο
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Λασιθίου και με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα ο 18χρονος από το Σίσι που κατηγορείται , μαζί με δύο ακόμα νεαρούς 19 και 22 χρόνων για την στυγερή δολοφονία του ηλικιωμένου την περασμένη εβδομάδα στους Κάτω Αμυγδάλους.

Στον νεαρό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Α.Τ της περιοχή τους, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην απολογία του ο 18χρονος υποστήριξε ότι διασκέδαζε μαζί με την παρέα του το μοιραίο βράδυ, στους Ποτάμους και παραδέχθηκε ότι κατανάλωσαν αρκετή ποσότητα αλκοόλ.

Όπως είπε, όταν αποφάσισαν να φύγουν, με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος, οι άλλοι δύο του ζήτησαν να κάνει μια στάση στους Κάτω Αμυγδάλους, υποστηρίζοντας ότι είχαν μια δουλειά.

Ισχυρίστηκε πως αυτός έμεινε στο αυτοκίνητο και τους περίμενε και μόνο κατά την επιστροφή τους, όταν είδε τα χέρια τους ματωμένα, ρώτησε τί ακριβώς είχε γίνει και έμαθε για το έγκλημα

Επανέλαβε πως δεν είχε καμία συμμετοχή στη δολοφονία του άτυχου ηλικιωμένου αλλά φοβόταν, όπως είπε να μιλήσει ...

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, ο 19χρονος από τον Άγιο Νικόλαο, ο οποίος στοχοποιείται ως ο «εμπνευστής» του σχεδίου και ο 22χρονος από την Νεάπολη πήραν νέα προθεσμία και θα απολογηθούν την ερχόμενη Πέμπτη.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ