2013-09-18 13:04:32
Φωτογραφία για Nαι, εγώ τον σκότωσα. Κι ανήκω στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....!!!
Στον εισαγγελέα, ο δολοφόνος.

Μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ το θύμα .

 Αντιφασιστικές διαδηλώσεις το απόγευμα στο σημείο φονικου.

Δειτε ΒΙΝΤΕΟ Στον εισαγγελέα Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί ο 45χρονος  , μελος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  οπως ομολογησε, δραστης της δολοφονικης επίθεσης με μαχαίρι εναντιον του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με... την αστυνομία, παραδέχθηκε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή, όπως προκύπτει και από τις μαρτυρικές καταθέσεις.

 Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος 34χρονος, που ανήκε στον αριστερό χώρο και ήταν γνωστός στην περιοχή, καθώς ο πατέρας του ήταν πρώην μέλος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, διαπληκτίστηκε με κάποιον σε καφετέρια, σε κάθετη οδό της Παναγή Τσαλδάρη, στην Αμφιάλη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας του θύματος, Παναγιώτης Φύσσας, στους δημοσιογράφους, όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος του μαζί με την παρέα του έβλεπαν ποδόσφαιρο στην καφετέρια και εις εξ αυτών έκανε ένα σχόλιο για τη Χρυσή Αυγή. Τότε κάποιος από την καφετέρια ειδοποίησε μία ομάδα ακροδεξιών, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο σημείο λίγο αργότερα.


Στην προσπάθειά του να πάρει τη μοτοσικλέτα του για να πάει σπίτι του, δέχθηκε επίθεση από ομάδα περίπου 15 ατόμων με φόρμες παραλλαγής.

Ξαφνικά ΙΧ αυτοκίνητο διασχίζοντας αντίθετα το δρόμο, στον οποίο βρισκόταν η καφετέρια, όπου έγινε η συμπλοκή, σταμάτησε και τότε ο οδηγός του βγήκε και τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 34χρονο στο στήθος.

Πριν το θύμα μεταφερθεί στο νοσοκομείο, πρόλαβε να υποδείξει σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που είχαν φτάσει στο σημείο της συμπλοκής, τον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φονικό έγινε μπροστά στην ομάδα ΔΙΑΣ. Μάλιστα, μόνο μία κοπέλα αστυνομικός ήταν εκείνη που προέταξε το όπλο της στον 45χρονο δράστη καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να τον συλλάβει.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα και σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και κατέληξε.

Το θύμα κατά πληροφορίες, μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ήταν γνωστό στην κοινότητα της Hip Hop μουσικής με το όνομα KillahP.

Στο σημείο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, ενώ υπάρχει και κάλεσμα για συγκέντρωση το απόγευμα της Τετάρτης. Οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στο επεισόδιο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. protothema.gr   
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ