2013-09-18 15:02:04
Φωτογραφία για Στη Σλοβακία ο Αθ. Τσαυτάρης συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια
Στη Σλοβακία βρίσκεται ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης ήδη από την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, στην επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Γεωργίας της Σλοβακίας, με τον οποίο συζήτησαν θέματα του τομέα της γεωργίας, για το πώς διαμορφώνεται η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρώπης, αλλά και για θέματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Σλοβακίας.

Ο κ. Τσαυτάρης περιέγραψε στους Σλοβάκους συναδέλφους του τις προτεραιότητες που θέτει η Ελλάδα στον τομέα της γεωργίας κατά την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε. από τη χώρα μας που ξεκινάει την 1η Ιανουαρίου του 2014.

Παράλληλα, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απηύθυνε πρόσκληση στη Σλοβακία να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση «Agrotica» που διοργανώνεται το 2014 στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Σλοβάκος Υπουργός Γεωργίας κάλεσε από την πλευρά του τον Έλληνα Υπουργό και την Ελλάδα να συμμετάσχουν στη μεγάλη έκθεση αγροτικών προϊόντων που διοργανώνεται στη Μπρατισλάβα τον Αύγουστο του 2014.

Η ελληνική αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα σήμερα αργά το βράδυ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ