2013-09-18 15:58:08
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Ο ένας βοηθητικός, ο άλλος δεν έχει σχέση για το χασίς στην παραλία
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά τις απολογίες σε Εισαγγελέα και Ανακριτή Αμαλιάδας ο 32χρονος και ο 51χρονος, που συνελήφθησαν για τα 832 κιλά αποξηραμένης κάνναβης, που βρέθηκαν σε παραλία του Κάστρου – Κυλλήνης. Συγκεκριμένα, είχαν βρεθεί 56 δέματα, τα οποία περιείχαν 556 πακέτα κάνναβης, ενώ από την αιφνιδιαστική φυγή των δραστών βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, δύο μπλούζες και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, αντικείμενα που φαίνεται ότι «πρόδωσαν» τους δύο συλληφθέντες.

Και οι δύο κατηγορούνται για ιδιαίτερη διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών από κοινού και κατ΄ επάγγελμα, εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα, μεταφορά και κατοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχτηκε την συμμετοχή του στην υπόθεση αυτή ως εντελώς βοηθητικό πρόσωπο. Αντίθετα ο 51χρονος φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή του.

Η ανάκριση συνεχίζεται, τόσο για την σύλληψη και άλλων δραστών, όσο και για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό στα αντικείμενα που βρήκε η αστυνομία. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει έλεγχος και του οπτικού υλικού από κάμερες των διοδίων Ζευγολατιού, Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και Ρίου Πατρών. Συνήγορος υπεράσπισης και των δύο προφυλακισθέντων είναι ο κ. Σάκης Κότσιφας.

Πηγή: εφημερίδα Πρωινή
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ