2013-09-18 18:18:16
Φωτογραφία για Πάτρα: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον 38χρονο Ιταλό που προέταξε όπλο στους διαδηλωτές
Συνελήφθη σήμερα (18-9-2013) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιταλίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία και απειλή.

Ειδικότερα ο 38χρονος, είχε σταθμεύσει Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Αλεξάνδρου Υψηλάντου και Γούναρη και ευρισκόμενος εντός του οχήματος ανέμενε τη διέλευση πορείας ατόμων, διαφόρων συνδικαλιστικών κλάδων.

Όταν τα άτομα, που συμμετείχαν στην πορεία, είχαν σχεδόν διέλθει από τη διασταύρωση, ο 38χρονος εξήλθε από το όχημα και προέταξε πιστόλι προς το μέρος τους, ενώ παράλληλα τους απειλούσε και με χειρονομίες.

Στη συνέχεια αναπτύσσοντας ταχύτητα, μέσω της οδού Γούναρη, απομακρύνθηκε από το σημείο και συνελήφθη σε μικρή απόσταση, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων.

Σε έρευνα, που ενεργήθηκε στο όχημα του 38χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι, ενώ σε τσαντάκι που φορούσε στη μέση του βρέθηκε μια γεμιστήρα πιστολιού με 14 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες για το περιστατικό συνεχίζονται.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ