2013-09-18 20:06:03
Φωτογραφία για ΓΣΕΕ: Mαζική και δυναμική απάντηση στην κυβερνητική πολιτική
Με μαζικότητα και αποφασιστικότητα χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν δυναμικό παρόν σήμερα στο συλλαλητήριο, στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων που πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ και στο οποίο μετείχε και η ΓΣΕΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η Συνομοσπονδία πραγματοποίησε και 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί εκφράζοντας τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στο δοκιμαζόμενο δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο και αντιδρώντας στη βαρβαρότητα των μνημονίων που οδήγησαν την κοινωνία να βιώνει αυτήν την τραγική πραγματικότητα.

Οι εργαζόμενοι μαζί με τα συνδικάτα θα συνεχίσουν τον αγώνα για να ανατρέψουν την ασκούμενη αδιέξοδη πολιτική, μια μάχη διαρκείας μέχρι να βγει η χώρα από τα δεσμά των μνημονίων.

Η ΓΣΕΕ με βάση τις αποφάσεις της Εκτελεστικής της Επιτροπής καλεί άμεσα τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες μέλη τους, να συνεδριάσουν ώστε να σχεδιαστεί από κοινού η παραπέρα πορεία των κινητοποιήσεων. Μέχρι το τέλος του μήνα θα συγκληθεί και η Ολομέλεια της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τις μορφές και την κλιμάκωση του αγώνα.


Ο αγώνας όλων των εργαζομένων είναι κοινός και η ενότητα είναι η δύναμή μας.

----------------------------------------------------------------------------

ΤΙΜΩΡΙΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

H ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα χθες το βράδυ στο Κερατσίνι, από μέλος της Χρυσής Αυγής κατά δήλωση του συλληφθέντος για τη δολοφονία.

Η βία που καλλιεργείται έχει τραγικά αποτελέσματα και αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, τέτοιου είδους φαινόμενα θα λάβουν ακόμη δραματικότερες διαστάσεις.

Η δικαιοσύνη ,πρέπει να επέμβει άμεσα και το κράτος είναι υπεύθυνο να διαφυλάξει την κοινωνική ειρήνη και τη νομιμότητα.

Στη δημοκρατία τα φαινόμενα βίας από όπου και αν προέρχονται, είναι ανεπίτρεπτα και όσοι επιχειρούν την τρομοκράτηση πρέπει να απομονώνονται και να οδηγούνται στο περιθώριο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ