2013-09-18 22:45:03
Φωτογραφία για Δήλωση Περιφερειάρχη Αττικής για τη δολοφονία του 34χρονου
Με αφορμή το τραγικό περιστατικό που διαδραματίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και αφορά στη δολοφονία ενός 34χρονου νέου στο Κερατσίνι, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε «Με αποτροπιασμό ακούσαμε την είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του άτυχου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ενέργεια που με κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζουμε. Ήταν μια στυγνή εγκληματική ενέργεια.

Το ειδεχθές αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά άλλων, τα οποία εκδηλώθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες, καθιστώντας μας εξαιρετικά ανήσυχους για την έξαρση της πολιτικής βίας, η οποία μας παραπέμπει σε παλαιότερες, πολύ σκοτεινές στιγμές της ιστορίας μας.

Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία αυτών των βίαιων φαινομένων πηγάζει από ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, όπως αυτός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αν και αποτελεί μέρος του ελληνικού Κοινοβουλίου, ενθαρρύνει πρακτικές, που είναι απόλυτα καταδικαστέες από το σύνολο του πολιτικού και δημοκρατικού κόσμου.

Η μαχαιριά που δέχτηκε ο άτυχος Παύλος δεν στόχευε απλώς στο να του κόψει το νήμα της ζωής αλλά πρωτίστως στόχευε στην αποδυνάμωση της ίδιας της Δημοκρατίας.

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του θύματος».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ