2013-09-18 22:35:11
Φωτογραφία για ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ UEFA : ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ;
Στην Ευρώπη δεν θα πρέπει να υποτιμάς κανέναν, όπως υποστήριξε στο site της UEFA ο Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος μίλησε για ένα όχι και τόσο εύκολο βράδυ για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής μίλησαν και οι Αλ Κελαϊφί, Ματουιντί και Μάξουελ.

Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς: «Μπορεί να φαίνεται πως πετύχαμε μία εύκολη νίκη με τον Ολυμπιακό αλλά δεν ήταν. Ποιός σας είπε ότι δεν περάσαμε δύσκολα; Ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιούργησε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και ήταν ένα μεγάλο αβαντάζ για τον αντίπαλό μας ειδικά στο πρώτο μέρος.

Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε ήδη στο σακούλι μας τρεις πόντουςστον δρόμο για την πρόκρισή μας. Δεν έχει καμία σημασία εάν τερματίσουμε πρώτοι ή όχι. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι στην Ευρώπη. Δεν πρέπει και δεν μπορείς να υποτιμάς κανέναν».

Νάσερ Αλ Κελαϊφί: «Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Παρά το τελικό σκορ η νίκη ήταν δύσκολη. Παίξαμε πολύ καλά ως Παρί στο Β' μέρος. Είναι άκρως θετικό το ότι βάλαμε 4 γκολ εκτός έδρας στο πρώτο μας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως έχω ξαναπεί δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στον θεσμό. Εμείς όμως είμαστε πολύ φιλόδοξοι».


Μπλεσέ Ματουιντί: «Για εμάς είναι ένα ιδανικό ξεκίνημα. Επιπροσθέτως είναι μία εκτός έδρας νίκη. Έπρεπε να ξεκινήσουμε καλά. Ξέραμε πως δεν θα ήταν εύκολο. Ποτέ δεν είναι εύκολο και το είδαμε αυτό στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό. Τώρα είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε πως δεν μας περιμένουν εύκολες αναμετρήσεις. Όμως εάν μπορούμε στο τέλος να το κάνουμε να φαίνεται πως είναι τόσο απλό και εύκολο, τόσο το καλύτερο».

Μάξουελ: «Ήμασταν κακοί στο πρώτο μέρος. Μετά δείξαμε σαφή βελτίωση και ήρθε το 4-1. Δεν ήταν καθόλου εύκολο το να πάρουμε τη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ