2013-09-19 00:14:05
Φωτογραφία για Μαθήματα ζωής από τον Φραντσέσκο Τότι
Ο Φραντσέσκο Τότι απέδειξε για μία ακόμα φορά πως είναι σπουδαίος εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Διαβάστε για την κίνησή του να βοηθήσει ένα κοριτσάκι που υποφέρει από σπάνια αρρώστια.

Στο περιθώριο του εκτός έδρας αγώνα της Ρόμα κόντρα στην Πάρμα το βράδυ της Δευτέρας, ο Φραντσέσκο Τότι έδειξε πως ο τίτλος του "καπιτάνο" που τον συνοδεύει για την παρουσία του μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου τον αντιπροσωπεύει και έξω από αυτό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων ο εκφωνητής στο "Ένιο Ταρντίνι" γνωστοποίησε μέσω από το μικρόφωνο πως υπήρχε ένα κοριτσάκι που είχε ανάγκη από άμεση χειρουργική επέμβαση σε εξειδικευμένο παιδιατρικό κέντρο στη Βοστώνη για να νικήσει μία σπάνια και σοβαρή αρρώστια και να συνεχίσει να ζει.

Η Πάρμα και οι οπαδοί της είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό εκστρατεία για τη βοήθεια της μικρής Σανέλ Μποκόνι (έχει τον ίδιο όνομα με τη μικρή κόρη του) και ο Φραντσέσκο Τότι, την ώρα που έκανε προθέρμανση, άκουσε το μήνυμα-έκκληση του εκφωνητή.


Αμέσως ο καπιτάνο πήγε προς τη φυσούνα, την πήρε στην αγκαλιά του και τη χάιδεψε στοργικά, ενώ λίγο αργότερα κατέθεσε μία επιταγή με ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για να μπορέσει η μικρή να κάνει το ταξίδι στις ΗΠΑ.

Επιπλέον, ο Τότι θα οργανώσει από κοινού με τους οπαδούς της Πάρμα έναν έρανο ώστε να μαζευτούν τα χρήματα που απαιτούνται και να έχει την καλύτερη δυνατή θεραπεία η μικρή Σανέλ.

Το ποσό μάλιστα είναι πολύ μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς πως για τον πρώτο κύκλο θεραπειών στη Βοστώνη θα χρειαστούν γύρω στα 300.000 ευρώ, με την οικογένειά της να έχει συγκεντρώσει προς το παρόν 200.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως είναι προγραμματισμένες και άλλες πρωτοβουλίες για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της Σανέλ, όπως για παράδειγμα αγώνας μεταξύ τραγουδιστών και ηθοποιών που θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο στο Φένιτσε, ενώ ο πατέρας της Σανέλ, Σιμόνε, έχει ρίξει μία ιδέα για την διοργάνωση μίας συναυλίας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ