2013-09-19 01:10:44
Φωτογραφία για Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγκών: Προειδοποιούμε τα φασιστοειδή να μην πατήσουν το πόδι τους στα Προσφυγικά
Η Γενική Συνέλευση της Λαϊκής Επιτροπής Προσφυγικών, με ανακοίνωσή της ομόφωνα καταγγέλλει "την εν ψυχρώ οργανωμένη δολοφονία από μέλη της Χρυσής Αυγής του μουσικού Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη του Πειραιά, που διαδέχτηκε χρονικά την εξίσου σχεδιασμένη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, μεταξύ αυτών υπήρχαν πρωτοπόροι συνδικαλιστές στελέχη του ΠΑΜΕ από ροπαλοφόρους τραμπούκους μέλη της Χρυσής Αυγής."

Όπως αναφέρει η Λαϊκή Επιτροπή των Προσφυγικών:

"Στόχος τους είναι η τρομοκράτηση και ο εκφοβισμός όσων αντιστέκονται ειδικά τώρα που αποκαλύπτεται ότι ο καπιταλισμός το μόνο που μπορεί να προσφέρει στους εργαζόμενους είναι φτώχια και εξαθλίωση.

Γιαυτό το λόγο το κεφάλαιο και οι μηχανισμοί του επιστρατεύουν όλα τα όπλα τους για να μην κινδυνεύσει η εξουσία του και να εξασφαλίσει μεγαλύτερα κέρδη χωρίς αντιστάσεις.

Στο παρελθόν είχε τους χίτες και τους ταγματασφαλίτες τώρα αυτό το ρόλο παίζουν οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής και αποτελούν το δολοφονικό χέρι του καπιταλιστικού συστήματος και υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια τα συμφέροντα των εφοπλιστών και της πλουτοκρατίας .


Στα Προσφυγικά τους έχουμε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν και τους έχουμε νικήσει χωρίς να νοιαστούμε για τις θυσίες που απαιτούνται γιαυτό.

Προειδοποιούμε τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής να μην πατήσουν το πόδι τους στα Προσφυγικά, ούτε καν νύχτα να μη διανοηθούν να περάσουν από τα αιματοβαμμένα σοκάκια της γειτονιά μας που έχυσαν το αίμα τους τα καλύτερα παιδιά μας αντιστεκόμενα στους ναζί του Χίτλερ, στη χούντα του Μεταξά και του Παπαδόπουλου που υμνούν και ασπάζονται.

Καλούμε όλους τους Πρόσφυγες, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες της περιοχής μας να καταδικάσουν και να απομονώσουν παντού τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Να πάρουν μέρος ενεργητικά στη λαϊκή πάλη για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους, να διεκδικήσουν τον πλούτο που παράγουν ανατρέποντας την εξουσία των μονοπωλίων χτίζοντας τη δικιά τους λαϊκή οικονομία-εξουσία."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ