2013-09-19 01:57:50
Φωτογραφία για Η τσιγγάνα ενορίτισσα «έκλεψε» την καρδιά του Ιερέα μαζί με... 350.000€
Σχεδόν 350.000 ευρώ κόστισε σε ηλικιωμένο ιερέα η παράνομη σχέση που συνήψε με γυναίκα από την ενορία του και η οποία εκμεταλλεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο το αμαρτωλό μυστικό του.

Ο κληρικός που όταν πλέον έμεινε κυριολεκτικά χωρίς ευρώ στην τσέπη αναγκάστηκε να καταγγείλει την γυναίκα για εκβιασμό, γνωρίστηκε με την «πέτρα» του σκανδάλου στο εξομολογητήριο.

Σύμφωνα με όσα γράφουν τα ιταλικά Μέσα, για την περιπέτεια του 80χρονου, σήμερα, Ρωμαιοκαθολικού ιερέα στο Τορίνο, με την κατά πολλά χρόνια νεότερη του Τσιγγάνα ενορίτισσα, εκτός από τα χρήματα, ο κληρικός έχασε και πολλά περιουσιακά στοιχεία.

Ο κληρικός φέρεται να είχε παραχωρήσει ακόμη και τον μισθό του στην γυναίκα προκειμένου η ίδια να μην αποκαλύψει τα της σχέσης τους.

Τα πρώτα χρήματα δόθηκαν προς την οικογένεια της ως οικονομική ενίσχυση, στη συνέχεια όμως στη συνέχεια ήταν απλά το μέσο για να μην τον εκθέσει.

Ύστερα από τις καταγγελίες του κληρικού, η ιταλική αστυνομία συνέλαβε την γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία του εκβιασμού.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ