2013-09-19 02:14:03
Φωτογραφία για Στο μνημόσυνο για τα θύματα της Ουάσιγκτον ο Ομπάμα
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα θα παραστεί την Κυριακή σε επιμνημόσυνη τελετή... στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης που έγινε σε ένα κτίριο του Πολεμικού Ναυτικού στην Ουάσιγκτον, δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

«Για να τιμήσει τα θύματα της τρομερής επίθεσης στην Ουάσιγκτον, ο πρόεδρος θα παραστεί στο μνημόσυνο την Κυριακή», δήλωσε ο Τζέι Κάρνεϊ χωρίς όμως να διευκρινίσει τον τόπο τέλεσης. «Ο πρόεδρος επιθυμεί να εκφράσει τη θλίψη για το θάνατο των αθώων θυμάτων και να μοιραστεί τον πόνο με όλη τη χώρα μετά από μια ακόμη παράλογη μαζική επίθεση», είπε.

Από την πλευρά του, το γραφείο του Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι ο αμερικανός αντιπρόεδρος επέστρεψε στην Ουάσιγκτον με σκοπό να μεταβεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες της επίθεσης. «Ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν ήρθε στην Ουάσιγκτον νοσοκομείο για να επισκεφθεί τους ασθενείς τραυματίες» μετέφερε συνεργάτης μέσω του επίσημου λογαριασμό του στο Twitter.

Τη Δευτέρα, ο Ομπάμα ζήτησε από το Κογκρέσο να αναβιώσει τη μεταρρύθμιση του νόμου που διέπει τη διακίνηση των πυροβόλων όπλων, που ξεκίνησε μετά τη σφαγή των μαθητών στο δημοτικό σχολείο στο Νιουτάουν του Κονέκτικατ, στο τέλος του περασμένου έτους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ