2013-09-19 04:49:07
Φωτογραφία για Αποκαλύπτει πως τον θέλει τον άνδρα!
Το πώς θέλει τον άνδρα, αλλά και για τα standards της που μεγαλώνοντας έχουν αλλάξει, μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου.Η παρουσιάστρια, δεν δίστασε να κάνει την αυτοκριτική της, λέγοντας πως στην προσωπική της ζωή έχει κάνει λάθος επιλογές:

«Λογικό είναι, ως νέος άνθρωπος, να έχω κάνει και λάθος επιλογές. Ποιος δεν έχει κάνει; Αλλά δεν μετανιώνω και θα στο τεκμηριώσω. Αν μετάνιωνα, θα ήταν σαν να ακύρωνα τον ίδιο μου τον εαυτό και τις επιλογές από τη ζωή μου. Και, για να υπήρξαν, πάει να πει ότι ήταν σημαντικές εκείνη την περίοδο. Όμως λάθη κάνουμε όλοι. Και τα πληρώνουμε».

Παράλληλα, αποκάλυψε και πως θέλει τον άνδρα τον… «σωστό», εξηγώντας πως τα κριτήρια της έχουν αλλάξει αρκετά τώρα που είναι πιο ώριμη:

«Είμαι έντονα συναισθηματικός άνθρωπος, αληθινή μέχρι και αφελής στον έρωτα. Σε μια παλιά μου σχέση είχα χάσει πια και τον εαυτό μου. Ήθελα να του δώσω τα πάντα
. Δεν ισορροπούσα. Αυτό το χαρακτηριστικό σε συνδυασμό με την ανασφάλεια που μου δημιούργησε η δουλειά αυτή, με έκανε να επιλέγω λάθος. Σήμερα σκέφτομαι και λειτουργώ πολύ διαφορετικά. Είμαι πολύ πιο αυστηρή και προσπαθώ να μη βλέπω μόνο το καλό στους άλλους.Τα προβλήματά μου τα λύνω πια μόνη μου, χωρίς να ζητάω βοήθεια εδώ και πολλά χρόνια και αυτό θα πρέπει να μπορεί να το διαχειριστεί ο άλλος και να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Τον άντρα που θα θέλω δίπλα μου, τον θέλω ισορροπημένο, να μην πνίγεται σε μια κουταλιά νερό, δυναμικό, ανεξάρτητο, να μην είναι του φαίνεσθε και να έχει μέσα του πολλή αγάπη».

Τέλος, αποκάλυψε πως πλέον είναι έτοιμη να έρθει στη ζωή της ένα παιδί:

«Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, δεν το συζητώ! Νομίζω ότι θα γινόμουν καλή μαμά, αλλά δεν έχω βρει ακόμη τον κατάλληλο άνθρωπο για να δημιουργήσω οικογένεια. Αν και όταν τον γνωρίσω και μου βγει αυθόρμητα αυτό το συναίσθημα και η ανάγκη για οικογένεια, θα το κάνω».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ