2013-09-19 04:34:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο αυτόφωρο ο Ιταλός που σημάδεψε διαδηλωτές στην πορεία - Έβγαλα το πιστόλι για εκφοβισμό φέρεται να είπε
Στο αυτόφωτο οδηγείται αύριο ο 38χρονος Ιταλός M.S., που το μεσημέρι Της Τετάρτης τράβηξε όπλο εναντίον διαδηλωτών, στην οδό Γούναρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 38χρονο συνταξιούχο αξιωματικό του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού (βαθμό Πλωτάρχη) ο οποίος ανέβαινε την οδό Γούναρη με το αυτοκίνητό του, μάρκας Ford Focus μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του και την πεθερά του.

Το χρονικό

14:22 Σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν απο την αστυνομική έρευνα, το πιστόλι με το οποίο σημάδευε τους διαδηλωτές ο άνδρας είναι κρότου λάμψης. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει οτι έβγαλε το πιστόλι για εκφοβισμό την ώρα του πετροπόλεμου στην οδό Γούναρη.

13:13 Νέα επεισόδια στην κατάληξη της πορείας στην Πάτρα, καθώς αγνωστοι έσπασαν ενεχυροδανειστήριο αλλά και ένα σταθμευμένο τζιπ στην οδό Κορίνθου ανάμεσα στην Ερμού και την Αγίου Νικολάου.

Συνελήφθη ο σκοπευτής


Σύμφωνα με το thebest, συνελήφθη πριν λίγο στη συμβολή των οδών Γούναρη και Σωτηριάδου ο άνδρας που νωρίτερα έβγαλε όπλο και σημάδεψε διαδηλωτές που περνούσαν έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Τα τελευταία περίπου 30 λεπτά η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ασημί φόρντ με τις ιταλικές πινακίδες στο οποίο επέβαινε ο άνδρας που νωρίτερα έβγαλε όπλο και σημάδεψε διαδηλωτές στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άνδρας που φορούσε μαύρο σορτς, βγήκε απο το αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Γούναρη και Υψηλάντου και σε στάση... σκοποβολής σημάδεψε διαδηλωτές με το όπλο του!

Εκείνη την ώρα σημειώνονταν έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Γούναρη. Επιστρέφοντας απο το μνημείο Τεμπονέρα προς το κέντρο της Πάτρας, άτομα που βρίσκοταν στις παρυφές της πορείας, πέταξαν μολότωφ στο μπαλκόνι των γραφείων της οργάνωσης και ακολούθησε πετροπόλεμος.

Δείτε το βίντεο

12:49 Πεδίο μάχης αυτή την ώρα το κέντρο της Πάτρας. Άγνωστοι πέταξαν μολότωφ στο μπαλκόνι των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο κέντρο και ακολούθησε πετροπόλεμος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, άτομο που βγήκε από αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες στη συμβολή της Γούναρη με την Υψηλάντου κρατούσε όπλο και σε στάση σκοποβολής σημάδευε διαδηλωτές!

Λίγο νωρίτερα άγνωστος φορώντας κουκούλα επιχείρησε να σπάσει το ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας στην συμβολή των οδών Γούναρη και Αθ. Διάκου.

Οι διαλωτές περνώντας απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής φώναξαν συνθήματα όπως "δολοφόνοι", ενώ ανάγκασαν μια κλούβα των ΜΑΤ να αποχωρήσει απο τη μέση του δρόμου για να περάσει η πορεία.

12:13 Αναβρασμός επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας, καθώς τμήμα της πορείας που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, βρέθηκε έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Γούναρη, κατευθυνόμενη προς το μνημείο Τεμπονέρα.

Αυτή την ώρα ξεκινά και η πορεία απο το ΠΑΜΕ από την πλατεία Τριών Συμμάχων.

Θυμίζουμε ότι στην Πάτρα πρααματοποιούνται σήμερα δυο συλλαλητήρια και πορείες, στο πλαίσιο της 38ωρης απεργία της ΑΔΕΔΥ. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο χώρο της εκπαίδευσης. Οι καθηγητές συνεχίζουν τον αγώνα τους ενώ σήμερα και αύριο απεργούν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ