2013-09-19 05:18:07
Φωτογραφία για Champions League: Επιβίωσαν τα φαβορί - Σοκ για την Τσέλσι!
Τα ξεκάθαρα φαβορί της Τετάρτης, επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους αυτό και πήραν την πρώτη τους νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μοναδικό "άκυρο" στο Λονδίνο, εκεί όπου... η Τσέλσι υπέστη ήττα-σοκ από τη Βασιλεία με 2-1 αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Όσκαρ στο 45'. Οι Ελβετοί το γύρισαν με τους Σαλάχ (71') και Στρέλερ (81') και έφυγαν με σπουδαίο διπλό από το "Στάμφορντ Μπριτζ".

Στο "Καμπ Νου" η Μπαρτσελόνα δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Άγιαξ και επιβλήθηκε 4-0. Τρία γκολ ο Μέσι (22', 55', 75') και ένα ο Πικέ (69') από ασίστ του Νεϊμάρ. Στον ίδιο όμιλο, η Μίλαν πιο δύσκολα απ'ότι μαρτυρά το τελικό 2-0, κέρδισε τη Σέλτικ χάρη στα γκολ των Ιζαγκουίρε (82') και Μουντάρι (86').

Για τον όμιλο Ε', η Σάλκε επικράτησε 3-0 της Στεάουα ενώ όπως προείπαμε η Βασιλεία πέρασε νικηφόρα από το Λονδίνο. Στον όμιλο F', Νάπολι και Άρσεναλ ξεκίνησαν με νίκες και βρίσκονται στην κορυφή με τρεις βαθμούς. Οι Ιταλοί νίκησαν 2-1 τη Ντόρτμουντ ενώ με το ίδιο σκορ πέρασαν και οι "κανονιέρηδες" από την έδρα της Μαρσέιγ.

Τέλος, στο γκρουπ G', Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης πήραν τους πρώτους τους βαθμούς. Οι μεν Πορτογάλοι επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας της Αούστρια Βιέννης ενώ οι μαδριλένοι κέριδαν 3-1 τη Ζενίτ στην Ισπανία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ