2013-09-19 08:00:30
Φωτογραφία για Ο Γιάννης Πλούταρχος μάζεψε 21 τόνους τρόφιμα!
Το «καλύτερο παιδί» κατάφερε να συγκεντρώσει 21 τόνους τρόφιμα μακράς διαρκείας για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Εντυπωσιακός ήταν ο απολογισμός της συναυλίας αλληλεγγύης που έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος προχθές το βράδυ στο Κατράκειο Θέατρο, στη Νίκαια. Ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι και ζάχαρη προσέφεραν, αντί χρημάτων, περίπου 8.000 θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή προκειμένου να τον δουν από κοντά και να τον απολαύσουν επί το έργον. Πολύ χαρούμενος για την τεράστια ανταπόκριση του κοινού, ο τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό επί σκηνής, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες από τη δισκογραφική πορεία του που μετράει κιόλας δεκαπέντε συναπτά έτη.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης έχουν αυξηθεί και όλο και περισσότεροι είναι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτές. Η συγκεκριμένη με τον Γιάννη Πλούταρχο είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 13 Ιουνίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Ο κόσμος είχε γεμίσει και τότε το θέατρο, αλλά μόλις ο τραγουδιστής βγήκε στη σκηνή άρχισε να βρέχει, με αποτέλεσμα να ανανεωθεί το μουσικό ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Περίπου δύο μήνες αργότερα η συναυλία πραγματοποιήθηκε τελικά και η επιτυχία της ήταν τεράστια.


Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από την προχθεσινή βραδιά θα διατεθούν σε περισσότερες από 600 οικογένειες που ανήκουν στον Δήμο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη και όπως έχει καταγραφεί και πιστοποιηθεί από την Κοινωνική Υπηρεσία της περιοχής, δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στις καθημερινές ανάγκες τους. Αυτή την περίοδο ο Γιάννης Πλούταρχος συνεχίζει τις εμφανίσεις του μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το συγκρότημα Μέλιsses σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής λεωφόρου. Η τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κάτω απ' τον ίδιο ήλιο» κυκλοφόρησε πριν από έξι μήνες και έγινε διπλά πλατινένια μέσα σε μία εβδομάδα.

Πηγή: espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπηρέτες ξένων αφεντάδων…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπηρέτες ξένων αφεντάδων…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ