2013-09-19 09:00:16
Φωτογραφία για ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΚΑΙ... «ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΪΣ Η ΠΑΡΙ»!
Άκρως εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Βλάντιμιρ Βάις στην προχθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που ανάγκασε τον εκτελεστικό διευθυντή της να... «προετοιμάσει» τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό.

Γκολ… 77 εκατ. ευρώ – όπως έγραψαν στην Ιταλία (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ)- πέτυχε ο Βλάντιμιρ Βάις, όταν πέρασε τη μισή άμυνα της Παρί Σεν Ζερμέν και ισοφάρισε για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Παρόλοο που το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν οι ερυθρόλευκοι, τα κατορθώματα του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού δεν ξεχάστηκαν μετά τη λήξη του και οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.

Πρώτος απ’ όλους ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος συνεργάζεται και εκείνος με τον Μίνο Ραϊόλα, και είχαν μία κατ’ ιδίαν συζήτηση οι δυο τους μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Σουηδός φορ του είπε να συνεχίσει έτσι και μακάρι σύντομα να καταφέρει να διακριθεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.


Στη συνέχεια, όμως, ήταν η σειρά του εκτελεστικού διευθυντή της Παρί, Ζαν-Κλοντ Μπλαν, ο οποίος βρέθηκε στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκη» και φέρεται – σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» - να είπε για τον Βάις.... «Εάν κάνει κι άλλα τέτοια παιχνίδια, η επόμενη ομάδα του, θα είμαστε εμείς»!

Από εκεί και πέρα, το εκπληκτικό γκολ του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού αναδείχθηκε το καλύτερο της 1ης αγωνιστικής από τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ.

Το θέμα, όμως, είναι πως – όπως αποκαλύπτει η SportDay – ο Ραϊόλα (που έχει και τη μισή Παρί Σεν Ζερμέν) είχε κάνει τα κουμάντα και είχε προσκαλέσει στο φαληρικό γήπεδο τρεις ανθρώπους ευρωπαϊκών συλλόγων για να δουν από κοντά τον 23χρονο παίκτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ