2013-09-19 09:04:06
Φωτογραφία για Nέο λογότυπο για τη Bing
H Microsoft ανανέωσε το λογότυπο της Bing, της μηχανής αναζήτησής της, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας εντάσσοντάς το στην νέα ομογενοποιημένη αισθητική των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας.

Το νέο λογότυπο έχει άμεση συνάφεια πλέον με την εικόνα των προϊόντων της εταιρείας, ακολουθώντας την ίδια σχεδιαστική λογική, σύμφωνα με τον επικεφαλής "Brand and Creative" στην Microsoft.

H κίνηση αυτή είναι μέρος μίας ευρύτερης προσπάθειας, ώστε οι καταναλωτές να διαμορφώσουν μία διαφορετική εικόνα για τη Bing και για το πως η διαδικασία τής αναζήτησης είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Για την εταιρεία, το νέο λογότυπο είναι μέρος της στρατηγικής "one Microsoft" που ανήγγειλε ο απερχόμενος CEO Steve Ballmer.

Η αλλαγή έρχεται περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, μετά την αντίστοιχη αλλαγή λογοτύπου της Yahoo, η μηχανή αναζήτησης της οποίας βασίζεται στη Bing.


Δεν ήξερε ότι το τεράστιο ερπετό είχε κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι του

Πολλά παιδιά βλέπουν εφιάλτες ότι κάποιο τέρας βρίσκεται κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι τους. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται ούτε για ανήλικο, ούτε για κάποια φανταστική ιστορία.

Ο 40χρονος Guy Whittall, διευθυντής του καταλύματος Humani που στη Zimbabwe, μάλλον θα... βλέπει εφιάλτες για πολύ καιρό ακόμη, καθώς βρήκε όντως ένα τέρας 2,5 μέτρων μήκους κάτω από το κρεβάτι του.

Το 150 κιλών τεράστιο ερπετό κατάφερε να εισχωρήσει στο δωμάτιό του, χωρίς ο ίδιος να το αντιληφθεί, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, και παρέμεινε εκεί ολόκληρη τη νύχτα. - See more at: http://www.aggouria.com/2013/09/blog-post_2472.html#sthash.OS9Gqpui.dpuf
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ