2013-09-19 11:32:26
Φωτογραφία για Aνεβαίνουν τις ‘’βαθμίδες’’ στην χρυσή αυγή ????
Μετά την χθεσινή δολοφονική επίθεση ενός χρυσαυγίτη σε έναν Έλληνα πολίτη, βγαίνουν κάποια περίεργα, άσκημα, συμπεράσματα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων 10 άτομα, ντυμένα μαύρα και ομοιόμορφα, επιτέθηκαν σε δύο ζευγάρια. Εδώ καταρχήν το ‘’λογικό’’ θα ήταν να γίνει σύρραξη. Αντιθέτως τα δύο ζευγάρια τράπηκαν σε φυγή και από πίσω, τους κυνηγούσαν τα 10 αυτά άτομα.

Μετά άλλα 10 άτομα έρχονταν από άλλο δρόμο και περικύκλωσαν τα δύο ζευγάρια. Αυτό και μόνο δείχνει ότι ήταν σκόπιμο να οδηγηθούν τα δύο ζευγάρια σε ‘’περικύκλωση’’. Το ‘’λογικό’’ πάλι είναι τα 20 αυτά άτομα να βιοπραγήσουν εναντίον των δύο ζευγαριών. Αντιθέτως, και εδώ είναι το περίεργο, έρχεται ένα αμάξι, σε αντίθετη κατεύθυνση, κατεβαίνει ο δράστης με ένα μαχαίρι (άρα δεν ήταν μέσα στα 20 αυτά άτομα) και σκοτώνει το θύμα. Εδώ γεννιούνται ερωτήματα που δυστυχώς δεν μας έχει λύσει κανείς μέχρι τώρα. Γιατί η αστυνομία δεν έκανε προσαγωγές και σε κάποια άλλα από τα είκοσι άτομα, που έκαναν ‘’πλάτη’’ στον δολοφόνο ??? Γιατί ο δολοφόνος δεν ήταν ένας από τα είκοσι άτομα αλλά ήρθε με δικό του αμάξι και έκανε μόνο την συγκεκριμένη ‘’δουλειά’’, να σκοτώσει ???


Δυστυχώς η εικόνα της δολοφονίας του Έλληνα πολίτη παραπέμπει σε ζωώδη ένστικτα, όπου το θύμα (ελάφι) οδηγείται από την αγέλη σε βέβαιο θάνατο, όπου την ‘’χαρά’’ της αφαίρεσης ζωής του θύματος την απολαμβάνει μόνος του, πρώτα από όλους, ο αρχηγός της αγέλης . Δυστυχώς η οργάνωση της δολοφονίας παραπέμπει σε μυστικές οργανώσεις, όπου το μέλος της ομάδας, όπου θέλει να ανελιχθεί, πρέπει πρώτα να περάσει κάποια στάδια. Και ένα στάδιο από αυτά, ίσως ήταν η δολοφονία κάποιου (και πολύ περισσότερο αρχηγού της αντίπαλης ‘’ομάδας’’) που έχει την αντίθετη άποψη από εσένα. Αν ισχύει αυτή η άποψη, είμαστε πια αναγκασμένοι να ζήσουμε περίεργες καταστάσεις στην χώρα μας.

http://diulistirio.blogspot.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ