2013-09-19 12:20:13
Φωτογραφία για «ΚΕΡΔΙΣΕ, ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» *PHOTOS*
Ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου στο ματς του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το εξηκοστό λεπτό της αναμέτρησης. Η μπάλα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον νεαρό μέσο των ερυθρόλευκων που ήταν μέσα στη φάση των δύο γκολ του Τιάγκο Μότα μετά από εκτελέσεις κόρνερ.

Ωστόσο όλοι αναγνωρίζουν ότι η πρώτη εμφάνιση του 24χρονου χαφ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρα και ο Μίτσελ έκανε αυτό που όφειλε, κάλυψε απόλυτα τον παίκτη του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Το «Goal» επικοινώνησε με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, αλλά και τον τεχνικό του Πανθρακικού, Ακη Μάντζιο, που καθιέρωσε τον Σάμαρη στον Πανιώνιο, με τους δύο προπονητές να συμφωνούν πως οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν έναν παίκτη και ότι ο Σάμαρης πρέπει να στηριχθεί για τη συνέχεια. 

ΜΠΟΖΙΝΤΑΡ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ

«Ο Σάμαρης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού, ειδικά μέχρι το εξηκοστό λεπτό
. Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι, κανείς δεν έχει μόνο καλές στιγμές στην καριέρα του. Νομίζω λοιπόν ότι από το προχθεσινό ματς ο Ολυμπιακός κέρδισε έναν παίκτη, δεν τον έχασε. Κέρδισε έναν παίκτη που έχει ταλέντο και έδειξε πως διαθέτει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Αυτό που χρειάζεται ο παίκτης αυτή τη στιγμή είναι η στήριξη από τον προπονητή. Η ψυχολογική στήριξη προκειμένου να ξεπεράσει τα λάθη που έκανε και να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Με τα παιχνίδια θα μπορέσει να βελτιώσει πράγματα στο παιχνίδι του, να περιορίσει τα λάθη του, αυτό είναι καθαρά θέμα πείρας. Ολοι άλλωστε μαθαίνουν από ματς σε ματς, ο κάθε παίκτης και ο κάθε προπονητής. Ο Σάμαρης έχει δυνατότητες και μέσα από τις εμπειρίες που θα έρθουν με τους αγώνες θα μπορέσει να δείξει ακόμα καλύτερη εικόνα στη συνέχεια της καριέρας του. Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι πρόκειται για έναν Ελληνα παίκτη και ο Ολυμπιακός θέλει να έχει Ελληνες παίκτες που να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του. Το ζητούμενο για τον Σάμαρη είναι να έχει διάρκεια στην απόδοσή του, να μην επηρεαστεί από τα λάθη και ν' αποφύγει τα σκαμπανεβάσματα. Είναι παίκτης με πολύ μεγάλες δυνατότητες».

ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

«Χάρηκα πολύ που είδα τον Σάμαρη να πραγματοποιεί το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Εκανε πολύ καλό ματς και όλοι ξέρουν ότι υπάρχουν και οι κακές στιγμές στο ποδόσφαιρο. Καθιερώθηκε πολύ γρήγορα στον Ολυμπιακό και επαναλαμβάνω ότι χάρηκα πάρα πολύ με την απόδοσή του. Οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό είναι μεγάλες κι όμως ο Ανδρέας κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας χρονιά. Αυτό αποδεικνύει και τις δυνατότητες που έχει. Εκανε ένα μεστό ματς απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εχουμε δουλέψει πολύ μαζί και τον πίστεψα από την αρχή, πίστεψα στις ικανότητές του. Ο Σάμαρης δικαιώνει λοιπόν με την προσπάθειά του αυτούς που τον πίστεψαν, αλλά το θέμα είναι να μην απογοητευτεί. Είναι παίκτης ο οποίος θέλει πάντα να βελτιώνεται και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τώρα πρέπει ο προπονητής να του δείξει εμπιστοσύνη, να του δείξει ότι τον πιστεύει και να τον στηρίξει ψυχολογικά. Το θέμα βέβαια είναι ότι ο Ολυμπιακός αδικείται από το σκορ και κυρίως από τον τρόπο που δέχθηκε τα τρία γκολ από κόρνερ στο δεύτερο ημίχρονο. Εκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και είχε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ. Δεν θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έμεινε από δυνάμεις, ήταν καθαρά θέμα αδράνειας τα γκολ που δέχθηκε από τις στημένες φάσεις». 
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ