2013-09-19 14:53:55
Φωτογραφία για «Γι' αυτό έφυγα από τη Lotus F1»
Πως και πως περίμεναν οι δημοσιογράφοι τη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (19/9), ενόψει του Grand Prix της Σιγκαπούρης, όταν έγινε γνωστό πως παρόντας σε αυτήν θα είναι μεταξύ άλλων ο Kimi Raikkonen.

Για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωσή της μετακίνησής του στη Ferrari από το 2014 και για 2 χρόνια, ο Φινλανδός βρέθηκε απέναντι από τους εκπροσώπους του Τύπου για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να αφήσει τη Lotus F1 για λογαριασμό της Scuderia, αλλά και για την επικείμενη συνύπαρξή του με τον Fernando Alonso.

«Οι λόγοι που έφυγα από τη Lotus είναι αποκλειστικά και μόνο οικονομικοί», είπε με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς υπεκφυγές ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 για να προσθέσει: «Δεν έχω πληρωθεί τον μισθό μου. Δεν ξέρω τι θα είχα αποφασίσει αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα, αλλά αυτό που έχω να πω είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφασή μου».

Όσο για το αν το δίδυμο Alonso - Raikkonen θα δουλέψει στη Ferrari, ο 33χρονος πιλότος είπε: «Δεν βλέπω κάποιο λόγο γιατί να μη δουλέψει. Είμαστε αρκετά μεγάλοι ώστε να ξέρουμε τι κάνουμε και η ομάδα δουλεύει ώστε να βεβαιωθεί ότι αν υπάρξει κάτι, θα ξεπεραστεί. Δεν είμαστε 20χρονα παιδιά πλέον. Ίσως έχω λάθος, ο χρόνος θα δείξει. Είμαι βέβαιος πάντως ότι τα πράγματα θα είναι καλά. Σίγουρα θα υπάρξει σκληρή μάχη μέσα στην πίστα και πως μερικές φορές τα πράγματα θα πάνε στραβά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ok».

By: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ