2013-09-19 14:50:12
Φωτογραφία για Υβόννη τέλος, το όνομα αυτής Μαρία-Νεφέλη!
Μέχρι τώρα την ξέραμε ως Υβόννη Μπόσνιακ. Στο εξής όμως το πανέμορφο μοντέλο από την Κροατία και κορίτσι του Αντώνη Ρέμου θα ακούει στα ονόματα Μαρία-Νεφέλη, αφού την περασμένη Κυριακή βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη. Αν και αρχικά είχε αποφασιστεί το μυστήριο να γίνει στη Θεσσαλονίκη, τελικά τελέστηκε -με άκρα μυστικότητα- στο παρεκκλήσι της Παναγίας Περπατούσας στο χωριό Ηράκλειο, λίγο έξω από τον Λαγκαδά, τόπο καταγωγής του τραγουδιστή.

Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και εκλεκτοί: ανάμεσά τους η μητέρα του τραγουδιστή Ελένη Πασχαλίδη, που υπεραγαπά το μοντέλο (δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τις δυο γυναίκες να παρακολουθούν μαζί τις πρεμιέρες του καλλιτέχνη, αλλά και να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένες), αλλά και η αδερφή της Μαρίας Νεφέλης -πλέον-, Καταρίνα, που ήρθε από τη Γερμανία αποκλειστικά για τη βάφτιση.

Νονοί της... πρώην Υβόννης ήταν η Βαρβάρα Γάππα, στενή φίλη και κουμπάρα του Αντώνη Ρέμου (την έχει παντρέψει με τον καλύτερό του φίλο Γιώργο Καταϊσάρογλου), αλλά και ο σύζυγός της.


Το μυστήριο τέλεσε ο παπα-Φώτης, στενός φίλος της οικογένειας του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος μάλιστα έδωσε την ευχή σύντομα το ζευγάρι να κάνει και τον γάμο του. Ετσι η απόφαση του ζευγαριού να γίνει η βάφτιση ανοίγει πλέον τον δρόμο και για τον... Ησαϊα.

Μία μέρα πριν από τη βάφτιση το ζευγάρι μαζί με την Καταρίνα και τους καλούς τους φίλους Κώστα Πηλαδάκη και Ειρήνη Παπαδοπούλου έφαγαν σε γνωστή ψαροταβέρνα στην Περαία. Στη συνέχεια η παρέα απόλαυσε τον Αντώνη Ρέμο επί σκηνής στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ