2013-09-19 19:41:29
Φωτογραφία για Σιχαίνομαι την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!
Πριν αρχίσω, να δηλώσω: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ. Το λέω αυτό, γιατί στη σήμερον ημέρα στην Ελλάδα, αν αγαπάς την πατρίδα, αν παραπονιέσαι για την Ισλαμοποίηση της χώρας σου, θέλεις τους λαθρομετανάστες να πάνε σπίτι τους, και αν γενικά μιλάς όμορφα και περήφανα για την Ελλάδα... Ε.. ή ρατσιστής ή χρυσαυγίτης είσαι!

Εγώ όμως δεν είμαι ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ. Είμαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Αγαπώ την Ελλάδα και οτιδήποτε Ελληνικό.

Αυτό που θέλω απλά να δηλώσω είναι ότι κουράστηκα να βλέπω την αυτή την υποκρισία από όλους. Αναρωτιέμαι αν γενικά είμαστε ηλίθιοι ή το παίζουμε ηλίθιοι. Ναι, συμφωνώ και εγώ ότι οι πρακτικές της Χρυσής Αυγής είναι απαράδεκτες έως εγκληματικές, αλλά πραγματικά θεωρείτε ότι ο τρόπος που επέλεξαν οι δήθεν δημοκρατικοί να αντιμετωπίσουν την Χρυσή Αυγή θα έχει αποτέλεσμα; Εδώ και 2 χρόνια, όποιο ΜΜΕ παρακολουθήσεις, μιλάει πολύ άσχημα για τη Χρυσή Αυγή
. Οτιδήποτε και να κάνει αυτό το κόμμα, οτιδήποτε, κατακρίνεται ως ρατσιστικό, εγκληματικό κλπ. Ακόμα και πράγματα που κάνουν άλλα κόμματα, μόλις το κάνει η Χρυσή Αυγή, θεωρείται παράνομο κλπ. Παρόλο αυτά εδώ και 2 χρόνια η δημοτικότητα της Χρυσής Αυγής ανεβαίνει (και επειδή ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι οι δημοσκοπήσεις είναι ψιλο-πειραγμένες) σίγουρα η Χρυσή Αυγή φτάνει το 20%. Δηλαδή όσο έχει και το κόμμα που μας κυβερνάει σήμερα. Άρα, ξανα-ρωτώ.. Ο τρόπος που επιλέχτηκε να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή είναι σωστή; Θεωρώ πως όχι.

Και έρχομαι στο θέμα της Υποκρισίας. Γιατί είναι όλοι υποκριτές;; Δηλαδή σκότωσε ένας οπαδός (ή μέλος) της Χρυσής Αυγής κάποιον και ευθύνεται το κόμμα; Αν ήταν βουλευτής, να πω ναι! Αλλά είναι απλό μέλος. Να θυμίσω περιπτώσεις μελών που έχουν σκοτώσει στο παρελθόν; Είναι πολλές οι περιπτώσεις.

Άρα γιατί είναι όλοι υποκριτές;;;

Γιατί δε λένε απλά: Δε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη Χρυσή Αυγή. Χρησιμοποιήσαμε όλα τα μέσα, κάναμε τα πάντα για να πέσουν. αλλά αυτοί συνεχίζουν και ανεβαίνουν. Άρα ΠΡΕΠΕΙ να την καταργήσουμε γιατί θα μας χαλάσει τη σούπα. Οι σημερινοί πολιτικοί έχουν κατακλέψει την χώρα. Έχουν καταστρέψει τα πάντα. Συνεχίζουν και τρώνε με χρυσά κουτάλια, συνεχίσουν τις μίζες, τις προσλήψεις, τα ψέματα, τα ρουσφέτια,. κλπ. Αλλά παρόλο αυτά, μόνο όταν μπήκε η Χρυσή Αυγή στη βουλή έγινε άρση βουλευτικής ασυλίας και εφόδους στα γραφεία του κόμματος.

Άρα γιατί είναι όλοι υποκριτές;;;; Γιατί;;;;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ