2013-09-19 22:46:04
Φωτογραφία για Παρέμβαση Κρεμαστινού για το επίδομα ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων
To θέμα του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων στο Συντονιστικό Συμβούλιο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Στο Συντονιστικό Συμβούλιο της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο μετέχει, ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, έθεσε το θέμα του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων, λέγοντας τα εξής:

«Όπως είχα τονίσει και στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, ο νόμος που αφορούσε όλους τους part time εργαζόμενους και το επίδομα της ανεργίας τους, ενδεχομένως λόγω της πολυπλοκότητάς του να έπληττε και τους ξενοδοχοϋπαλλήλους, οι οποίοι λόγω της φύσης της εργασίας τους είναι part time εργαζόμενοι, λόγω του ότι τα ξενοδοχεία παραμένουν κλειστά κατά τη χειμερινή περίοδο.

Τότε μου δόθηκε η διαβεβαίωση ότι δεν τίθεται θέμα να κοπεί το επίδομα ανεργίας στους ξενοδοχοϋπαλλήλους - αλλά και σε περίπτωση που τυχόν προέκυπτε, θα ρυθμιζόταν. Έκτοτε, παρακολουθώ το θέμα, αλλά με σαφήνεια δεν έχει τίποτα διευκρινισθεί.


Παράλληλα, επικοινώνησα και με τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Θόδωρο Αμπατζόγλου ο οποίος μου είπε ότι εντός 48ώρου θα έχει ολοκληρώσει τη μελέτη του κόστους του επιδόματος.»

Κατόπιν τούτου, ο κ. Κρεμαστινός εισηγήθηκε στο Συντονιστικό Συμβούλιο όπως το ΠΑΣΟΚ υιοθετήσει την άποψη αυτή και με επίκαιρη ερώτηση την οποία προσωπικά θα αναλάβει εντός της άλλης εβδομάδας, ώστε να δοθεί συγκεκριμένη απάντηση από το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας για το τι ακριβώς θα συμβεί. Το Συντονιστικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε ομόφωνα την πρόταση αυτή.
tvkosmos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ