2013-09-20 00:14:05
Φωτογραφία για Προξένησαν φθορές και έκλεψαν χρήματα στο Συνεδριακό Κέντρο Μελισσατίκων
Σπείρα διαρρηκτών χτύπησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το Συνεδριακό Κέντρο Μελισσατίκων της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, προξενώντας ζημιές, καθώς τα μέλη της έσπασαν την κεντρική είσοδο και εσωτερικές πόρτες και, αφού έψαξαν τα γραφεία, βρήκαν και έκλεψαν χρηματικό ποσό 2.500 ως 3.000 €. Τους δράστες αναζητά η Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό από κύκλους της Εκκλησίας, οι δράστες, προξένησαν φθορές περίπου 4.000 € καταστρέφοντας περίπου 15 πόρτες, ενώ έκαναν άνω - κάτω πολλά γραφεία, για να βρουν τελικά τα χρήματα στο γραφείο Γάμων. Φαίνεται δε ότι έψαχναν αποκλειστικά για χρήματα, καθώς δεν κατέστρεψαν και δεν έκλεψαν άλλα αντικείμενα.

Ο συναγερμός του Συνεδριακού Κέντρου χτύπησε, ενημερώνοντας την εταιρεία φύλαξης του Συνεδριακού, 15 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα για την εισβολή των διαρρηκτών, που σύμφωνα με εκτιμήσεις ήταν πάνω από δύο άτομα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, οι διαρρήκτες μπήκαν από την κεντρική πόρτα του Συνεδριακού κι άρχισαν να ψάχνουν σε όλα τα γραφεία. Έσπασαν τουλάχιστον 15 εσωτερικές πόρτες, αφού όλα τα γραφεία ήταν κλειδωμένα, μέχρι να βρουν το λογιστήριο, όπως όμως δεν υπήρχαν χρήματα. Στην συνέχεια πήγαν στο Γραφείο Γάμων, όπου βρήκαν και έκλεψαν περίπου 2.500 με 3.000 €.


Με το χτύπημα του συναγερμού πήγαν επί τόπου άμεσα οι υπεύθυνοι ασφαλείας και ο υπεύθυνος του λογιστηρίου, ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία.

Όπως έλεγαν στελέχη της Μητρόπολης Δημητριάδος, αν και έχουν γίνει απόπειρες ή και διαρρήξεις στο παρελθόν, καμία δεν ήταν τόσο εκτεταμένη όσο η χθεσινή, καθώς προκλήθηκαν πολλές φθορές, κυρίως στις πόρτες των γραφείων, οι οποίες έχουν σπάσει. Οι ζημιές εκτιμάται ότι ξεπερνούν τις 4.000 €.

magnesianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ