2013-09-20 08:27:04
Φωτογραφία για Νυχτερινή αντιφαστική διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο της Ξάνθης
Την εμφάνισή της έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο Ξάνθης έκανε το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά τις 21.00, μια ομάδα εκατό περίπου αντιεξουσιαστών.

Οι αντιεξουσιαστές φορώντας στο σύνολο τους κουκούλες και κρατώντας σημαίες και πανό φώναζαν για περίπου μια ώρα συνθήματα κατά του φασισμού, με τη Χρυσή Αυγή να συγκεντρώνει το σύνολο των πυρών.

Ταυτόχρονα έγραψαν συνθήματα έξω από το Δημαρχείο για τη στυγερή δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από Χρυσαυγίτη, που έχει προκαλέσει κύμα οργής και αντίδρασης σε ολόκληρη τη χώρα. Οι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν πραγματοποιώντας πορεία προς τον χώρο των Πανεπιστημίων, μοιράζοντας παράλληλα έντυπο υλικό στους διερχόμενους πολίτες.

Μετά και τα επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης κάτω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη με μια ομάδα αντιεξουσιαστών να εκτοξεύει μολότοφ και πέτρες και τις Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο να απαντούν με τη ρήξη χημικών, η ατμόσφαιρα στην πόλη μυρίζει μπαρούτι.

Ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται διάσπαρτες μέσα στην πόλη της Ξάνθης κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Ήδη προγραμματίζεται συλλαλητήριο και πορεία διαμαρτυρίας κατά τη Χρυσής Αυγής για το Σάββατο το πρωί στις 11.00 στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ