2013-09-20 09:01:10
Φωτογραφία για Ο Βενιζέλος εκτός… γραμμής για τη θεωρία των δύο άκρων ...!!!
Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

Σε απορρύθμιση οδήγησε την Χαριλάου Τρικούπη η εκτός... γραμμής θέση που ανέπτυξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με την θεωρία των δύο άκρων.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Bήμα FM) όταν ρωτήθηκε για τις απόψεις του Χρύσανθου Λαζαρίδη δεν απάντησε ευθέως δίνοντας την εντύπωση ότι αποφεύγει κατά κάποιο τρόπο να πάρει αποστάσεις ή να καταδικάσει τα όσα υποστήριξε ο πρωθυπουργικός σύμβουλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε πως το πρόβλημα δεν είναι μία θεωρία των δύο άκρων, αλλά το γεγονός πως  μέσα στο αμάγαλμα του λεγόμενου αντιμνημονιακού μετώπου συνυπάχουν δυνάμεις οι οποίες είναι ακροδεξιές, ναζιστικές, παραδοσιακά κομμουνιστικές και δήθεν νεοριζοσπαστικές.

Η απάντηση του κ. Βενιζέλου δημιούργησε ερωτηματικά δεδομένου ότι μία σειρά προβεβλημένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ είχαν χωρίς δισταγμό κρατήσει αποστάσεις από την θεωρία Λαζαρίδη. Πρώτος από όλους ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος θέλοντας να καταδείξει την διαφοροποίηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το συγκεκριμένο θέμα «τουιτάρισε» πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλη ευθύνη για το πώς έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, όμως παραλληλισμοί ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου».


Ομοίως, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας χαρακτήρισε τις αναφορές Λαζαρίδη ανιστόρητες.

Μετά πάντως την συνέντευξη Βενιζέλου σήμανε συναγερμός στην Χαριλάου Τρικούπη καθώς δεκάδες μπερδεμένα στελέχη απευθύνονταν στα κεντρικά για να καταλάβουν την επίσημη γραμμή του κόμματος.

Τα ηγετικά στελέχη διευκρίνιζαν πως ο πρόεδρος έχει την άποψη πως δεν υπάρχει θέμα ταύτισης των δύο κομμάτων και συνιστούσαν διακριτικά: «Γράψε λάθος». 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναχωρεί για την Νέα Υόρκη όπου θα πάρει μέρος στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας. Στις ΗΠΑ θα παραμείνει ως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/275112/o-benizelos-ektos-hellip-grammhs-gia-th-thewria-twn-dyo-akrwn#ixzz2fPTNBXkZ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ