2013-09-20 09:30:16
Φωτογραφία για Ραγδαίες εξελίξεις μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 45χρονου δολοφόνου
Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δολοφόνου του 34χρονου Παύλου Φύσσα.Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. έχει εντοπίσει τους αριθμούς των ατόμων που κάλεσαν τον Γιώργο Ρουπακιά να μεταβεί στο σημείο ενώ οι αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι ο δράστης αποτελεί μέλος οργανωμένης ομάδας - συμμορίας.

Σύμφωνα με το SKAI οι Αρχές, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήγου έχουν ήδη εντοπίσει τους αριθμούς από τους οποίους εστάλησαν τα μηνύματα ή έγιναν οι κλήσεις προς τον Γιώργο Ρουπακιά και οι οποίες ήταν περισσότερες από μία, πριν μεταβεί στο σημείο όπου έγινε το έγκλημα.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, προκύπτουν στοιχεία που αφορούν και στις επαφές μεταξύ των προσώπων που επικοινώνησαν με τον δράστη και άλλων που ήταν παρόντες στη συμπλοκή, ενώ οι όποιες εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν, σύμφωνα με το Mega, ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς αποτελεί μέλος μιας οργανωμένης ομάδας – συμμορίας, που ενδεχομένως μάλιστα να είναι τόσο καλά δομημένη ώστε να έχει αρχηγό και υπαρχηγό.

Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνουν και οι σχετικές μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων οι οποίοι έκαναν λόγο για επίθεση δύο ξεχωριστών ομάδων χρυσαυγιτών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ