2013-09-20 15:54:57
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ... ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 32 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Euro 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ!
Συνολικά 32 πόλεις, ανάμεσά τους και η Αθήνα, διεκδικούν να φιλοξενήσουν αγώνες του Euro 2020, που θα γίνει σε 13 διαφορετικά στάδια της Ευρώπης.

Η μάχη θα είναι σκληρή… Η Αθήνα κι άλλες 31 πόλεις της Ευρώπης διεκδικούν να φιλοξενήσουν αγώνες του Euro 2020, το οποίο θα διεξαχθεί σε 13 διαφορετικές πόλεις.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA επικύρωσε σήμερα τη λίστα των υποψηφίων πόλεων, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr". Πέραν της Αθήνας, φιλοδοξούν να υποδεχτούν αγώνες της διοργάνωσης το Γερεβάν της Αρμενίας, το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, το Μινσκ της Λευκορωσίας, οι Βρυξέλλες του Βελγίου, η Σόφια της Βουλγαρίας, το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, η Πράγα της Τσεχίας, η Κοπεγχάγη της Δανίας, το Λονδίνο της Αγγλίας, το Ελσίνκι της Φινλανδίας, η Λιόν της Γαλλίας, τα Σκόπια της ΠΓΔΜ, το Μόναχο της Γερμανίας, η Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, τα Ιεροσόλυμα του Ισραήλ, η Ρώμη και το Μιλάνο της Ιταλίας, η Αστάνα του Καζακστάν, το Άμστερνταμ της Ολλανδίας, η Βαρσοβία και το Χορζόφ της Πολωνίας, η Λισαβόνα και το Πόρτο της Πορτογαλίας, το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, η Αγία Πετρούπολη της Ρουμανίας, η Αγία Πετρούπολη της Ρωσία, η Γλασκώβη της Σκωτίας, το Βελιγράδι της Σερβίας, η Μαδρίτη, η Βαρκελώνη, το Μπιλμπάο και η Βαλένθια της Ισπανίας, η Σόλνα της Σουηδίας, η Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, το Κίεβο και το Ντόνετσκ της Ουκρανίας και το Κάρντιφ της Ουαλίας.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για το μεγάλο ενδιαφέρον στη διαδικασία των υποψηφιοτήτων, αφού περισσότερες από τις μισές ομοσπονδίες είναι πρόθυμες να φιλοξενήσουν αγώνες του Euro 2020», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Κάθε ομοσπονδία μπορεί να διεκδικήσει είτε αγώνες ομίλων, των «16» και των προημιτελικών, είτε των ημιτελικών και των τελικών
. Η τελική υποψηφιότητα θα πρέπει να κατατεθεί από κάθε ομοσπονδία μέχρι τις 25 Απριλίου. Η ανάθεση των αγώνων στις 13 εκλεκτές πόλεις θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ