2013-09-20 15:53:50
Φωτογραφία για Ποιο… αμάρτημα φοβούνται στον ΑΝΤ1;
Το δις εξαμαρτείν… ουκ καναλιού σοφού! Κάπως έτσι σκέφτονται στον ΑΝΤ1 και κάνουν αγώνα δρόμου για την εύρεση χορηγών ώστε να μην πάθουν το ίδιο… αμάρτημα! Και να σας εξηγήσω τι εννοώ…!

Πριν από αρκετούς μήνες, πρώτα μέσα από το Newsit σας είχα αναφέρει την καινούργια σειρά που έχουν γράψει ο Αλέξανδρος Ρήγας κι ο Δημήτρης Αποστόλου για λογαριασμό του ΑΝΤ1. Η σειρά με τίτλο «Τρίχες» εξελίσσεται σε ένα κομμωτήριο όπου περνούν πολλοί και μεταξύ κουρέματος και χτενίσματος παρακολουθούμε την ιστορία του, ενώ παράλληλα παρακολουθούμε και τη ζωή των πρωταγωνιστών. Η σειρά είχε κάνει το πρώτο πιλοτικό γύρισμα στις αρχές του καλοκαιριού και στον ΑΝΤ1 έχοντας μείνει ικανοποιημένοι από το καινούργιο σήριαλ των Ρήγα-Αποστόλου συμφώνησαν να το εντάξουν στο πρόγραμμα της καινούργιας σεζόν. Έχοντας όμως, πάθει… ό,τι έπαθαν με το «Αμάρτημα της μητρός μου» που η εταιρεία παραγωγής δεν μπορούσε να καλύψει τις οικονομικές της υποχρεώσεις στους συντελεστές και παρά τις προσπάθειες του ΑΝΤ1 έμεινε ανολοκλήρωτη, αποφασίστηκε ότι θα ξεκινήσουν γυρίσματα αν και εφόσον βρίσκονταν τα χρήματα για να καλυφθεί μεγάλο μέρος του κοστολογίου της
. Έως τώρα όμως, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα που χρειάζονται με αποτέλεσμα η σειρά να παραμένει στον αέρα για το αν θα καταφέρει να βγει τελικά στον αέρα!

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου, οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για την τύχη της σειράς και αν τελικά οι «Τρίχες» θα ενταχθούν τελικά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη φετινή σεζόν. Πάντως, είναι αλήθεια ότι στο Μαρούσι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ποντάροντας πολύ στην καινούργια σειρά των Ρήγα –Αποστόλου, αλλά είναι αποφασισμένοι να μην επαναλάβουν το ίδιο… αμάρτημα! Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά γιατί αρκετά... αμαρτήματα πληρώνουμε οι τηλεθεατές με τόσες τούρκικες σειρές να έχουν καταλάβει το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο!

Γρηγόρης Μελάς-newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ