2013-09-20 19:59:04
Φωτογραφία για iPhone 5S: Παράνοια, ουρές... χιλιομέτρων και μαύρη αγορά!
Κι όμως λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πολλά! Στην Αγγλία χιλιάδες λάτρεις των iphone σχηματίζοντας ουρές... χιλιομέτρων είχαν στηθεί έξω από καταστήματα της Apple με στόχο να αποκτήσουν το νέο iPhone 5S. Πολλοί από αυτούς αν και είχαν να διαθέσουν τα χρήματα έφυγαν με άδεια χέρια καθώς οι πολυπόθητες συσκευές είχαν εξαντληθεί.

Τα τηλέφωνα έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση όπου ορισμένοι έχουν εμφανιστεί στο eBay και τα πωλούν τρεις φορές πάνω από την κανονική τους αξία ενώ κάποιοι άλλοι τα έχεουν βγάλει στη μαύρη αγορά και τα πωλούν 100 λίρες παραπάνω.

Τα αποθέματα των iPhone 5S στα καταστήματα της Apple στο Κάρντιφ και στο Λίβερπουλ είχαν εξαντηληθεί πριν καν ακόμα ανοίξουν τα μαγαζιά. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο Σέφιλντ όπου τα iPhone 5S εξαντλήθηκαν μισή ώρα μετά το άνοιγμα.

Απεγνωσμένοι καταναλωτές πληρώνουν παραπάνω στη μαύρη αγορά για να αποκτήσουν το νέο iPhone5S


Τέσσερα - τέσσερα τα αγόραζαν κάποιοι. Μάλιστα στο κατάστημα του Λίβερπουλ είχαν εξαντληθεί γιατί κάποιοι πελάτες είχαν αγοράσει περισσότερες από μία συσκευή

Υπάλληλος καταστήματος δείχνει το 5S (δεξιά) και το 5C (αριστερά)

Ουρές έξω από υποκαταστήματα της Apple

Μεγάλη η χαρά του νεαρού που απέκτησε το νέο iPhone5S. O ίδιος είπε πως έχει όλα τα iPhone που έχει βγάλει η Apple

Αλλος ένας νεαρός που... κατάφερε να αποκτήσει δύο από τις πολυπόθητες συσκευές

Σε άλλες χώρες του πλανήτη το νέο iPhone5S είχε ανάλογη ανταπόκριση από τους καταναλωτές. Σαν τρελοί αγόρασαν τη νέα συσκευή σε Σίδνεϊ, Τόκιο και Πεκίνο

Πηγή: protothema
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένας νοήμων έλληνας γράφει...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένας νοήμων έλληνας γράφει...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ