2013-09-20 20:51:24
Φωτογραφία για ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΑΝΑ «ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ» ΟΙ ΒΟΣΝΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ! *ΡΗΟΤΟ*
Τις θεωρίες συνωμοσίας συνεχίζουν οι Βόσνιοι επιχειρώντας για ακόμα μια φορά να δημιουργήσουν κλίμα δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Η βοσνιακή ιστοσελίδα "Sport.ba" εξακολουθεί να βλέπει "φαντάσματα" καθώς με σημερινό της δημοσίευμα που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", τονίζει πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσφέρει κίνητρα στη Λιθουανία προκειμένου να μην ηττηθεί από τους Βόσνιους στην αναμέτρηση της 15ης Οκτωβρίου στο Κάουνας.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ΕΠΟ επιχειρεί να δώσει επιπλέον κίνητρο στους αντιπάλους της ομάδας του Σάφετ Σούσιτς, καθώς τονίζεται πως το έχει επαναλάβει τόσο με την Σλοβακία όσο και με το Λιχτενστάιν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

"Η ελληνική Εθνική ομάδα είναι πιθανόν να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας μέσω των πλέι οφς. Οι Έλληνες βρίσκονται στην 2η θέση του ομίλου έχοντας ίδιους βαθμούς με τη Βοσνία όμως υστερούν στη διαφορά των γκολ. Έτσι λοιπόν, ο μοναδικός τρόπος να προκριθεί απευθείας η Ελλάδα στην τελική φάση είναι να μην κερδίσει η Βοσνία σε έναν από τους δύο εναπομείναντες αγώνες.


Κι επειδή θεωρητικά το Λιχτενστάιν δεν έχει ελπίδα στο ματς κόντρα στη Βοσνία στη Ζένιτσα, η μοναδική ελπίδα των Ελλήνων ακούει στο όνομα Λιθουανία. Αν η Λιθουανοί καταφέρουν να πάρουν ακόμα και την ισοπαλία τότε οι Έλληνες με δικές του νίκες θα πάρουν αυτοί το απευθείας εισιτήριο για τη Βραζιλία.

Γι' αυτόν τον λόγο η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να προσφέρει κίνητρα στους Λιθουανούς ώστε να μην χάσουν από τη Βοσνία κι έτσι να βοηθηθεί η ελληνική ομάδα.

Κατά τη διάρκεια των προκριματικών οι Έλληνες έχουν προσπαθήσει άλλες δύο φορές κάτι αντίστοιχο, με τους λετονούς αλλά και τους Σλοβάκους.

Η Ελλάδα έχει ακόμα δύο εντός έδρας αγώνες κόντρα σε Σλοβακία και Λιχτενστάιν".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ