2013-09-20 20:45:04
Φωτογραφία για Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti
του Μιχάλη Ντιβέρη

Αυτή είναι η ονομασία του δεύτερου μέλους της επετειακής σειράς Bugatti Legends. Η Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti είναι το νέο, συλλεκτικό δημιούργημα της Bugatti... Αποτελεί το δεύτερο μοντέλο της σειράς Bugatti Legends, καθώς έχει ήδη παρουσιασθεί η Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse JeanPierre Wimille και θα κατασκευαστεί μόλις σε τρεις μονάδες.

Η σειρά Bugatti Legends θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση συνολικά έξι μοντέλων, με την Bugatti Veyron Grand SportBugatti Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti Vitesse Jean Bugatti να είναι αφιερωμένη στον γιο του ιδρυτή της μάρκας και δημιουργού της Bugatti Type 57SC Atlantic (το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον πλανήτη μας), Jean Bugatti.

Η Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα, ενώ αρκετές επιφάνειες στο αμάξωμά της είναι από γυμνά ανθρακονήματα. Η υπογραφή του Jean Bugatti είναι χαραγμένη με laser στο καπάκι λαδιού και στο καπάκι καυσίμου. Το περίβλημα της εμπρός γρίλιας είναι κατασκευασμένο από πλατίνα, ενώ οι ζάντες αλουμινίου είναι με διαμαντοκοπή (diamond cut).


Το εσωτερικό της Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti έχει επενδυθεί με καφέ και εκρού δερμάτινες επενδύσεις, παρόμοιες με αυτές του Type 57SC Atlantic καθώς και με ξύλινες επενδύσεις από ξύλο τριανταφυλλιάς.

Όπως και οι υπόλοιπες Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse έτσι και αυτή εφοδιάζεται με τον 8.0 λίτρων W16 quad-turbo βενζινοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 1.200ps και 153kg.m ροπής, χαρίζοντας 0-100km/h σε 2.6sec.

peritroxon.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ