2013-09-21 00:10:11
Φωτογραφία για Μίλησε το κινητό – Ποιοι πήραν τηλέφωνα τον Γ. Ρουπακιά πριν τη δολοφονία του Φύσσα
Είπε ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητο για να μην πληρώσει τέλη κυκλοφορίας!

Περισσότερα από ένα τηλεφωνήματα, αλλά και μηνύματα δέχθηκε στο κινητό του ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς πριν μεταβεί την Αμφιάλη και δολοφονήσει τον 34χρονο Παύλο Φύσσα.

Το κινητό του έδωσε τα πρώτα σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς σχετικά με το σχέδιο δράσης το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Επιβεβαιώνοντας τα όσα είπε η σύζυγός του ο Γ. Ρουπακιάς ήταν στο σπίτι στη Νίκαια όπου ειδοποιήθηκε από άλλους για να σπεύσει στην Αμφιάλη.

Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους τους αριθμούς και τα στοιχεία των ανθρώπων στους οποίους ανήκουν τα τηλέφωνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός απ' τους αριθμούς τηλεφώνων υπάρχουν και μηνύματα που δείχνουν πολλά στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες αναμένονται από τη Δευτέρα, όταν και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη.

Αύριο η απολογία του δράστη

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του, αύριο το πρωί στις 9:00 θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί για την πράξη του, μετά την προθεσμία που πήρε την Τετάρτη.

Τον βαρύνουν οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: madata
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Xρύσανθε θυμάσαι...!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Xρύσανθε θυμάσαι...!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ