2013-09-21 00:12:05
Φωτογραφία για Δημόσιο: έρχονται απολύσεις μετά τη διαθεσιμότητα
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι για το 2013 οι απολύσεις αορούν σε εργαζόμενους στην ΕΡΤ, επίορκους και εργαζόμενους στην Αμυντική Βιομηχανία.

Από τη διαθεσιμότητα, όπως είπε χαρακτηριστικά μέσα στο 2013 δεν θα προκύψουν απολύσεις καθώς πολύ απλά δεν θα έχει παρέλθει το οκτάμηνο που προβλέπεται.

Σε ό,τι αφορά στην κινητικότηταο κ. Μητσοτάκης είπε πως είναι βέβαιος ότι θα εκπληρώσουμε το στόχο μας ως χώρωα. Το Υπ. Παιδείας ζήτησε αξιολογήσεις από τα πανεπιστήμια, τα πανεπιστήμια έστειλαν στο Υπουργείο πληροφορίες, τις επεξεργάστηκε, κάνει κάποιες αντιπροτάσεις, οι οποίες θα συζητηθούν σήμερα σε επίπεδο Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Είναι η τελευταία εκκρεμότητα, μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα λυθεί.

Με εξαίρεση τις πρώτες οριζόντιες παρεμβάσεις που κάναμε τον Ιούνιο, γιατί βρεθήκαμε σε μια μη διαχειρίσιμη κατάσταση, όλο το δεύτερο κύμα κινητικότητας προέκυψε μετά από εκθέσεις αξιολόγησης, που δείχνουν πού υπάρχουν πλεονάζουσες θέσεις. Άρα και η διαδικασία που θα ακολουθήσουμε τώρα θα είναι η ίδια. Ακόμα υπάρχουν δομές που δεν έχουν αξιολογηθεί, όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

dimotikosafari.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το μπουρδολογικό τόξο... 111
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το μπουρδολογικό τόξο... 111
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ