2013-09-21 05:45:05
Φωτογραφία για O Λάμπης Λιβιεράτος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας - Βγήκε από την εντατική
Σύμφωνα με ρεπορταζ της Espresso ο Λιβιεράτος τα τελευταία χρόνια υποφέρει από βαριά κατάθλιψη, στην οποία συνέβαλαν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, το διαζύγιο του με την Εύη Αδάμ, αλλά και η αυτοκτονία του αγαπημένου του αδελφού Ανδρέα πριν ένα χρόνο, που έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στην ήδη καταρρακωμένη ψυχολογία του καλλιτέχνη.

Το 2005, ο τραγουδιστής είχε ανοίξει στην Αγία Παρασκευή το cafe-bar Lavmi, ωστόσο το 2008, βρέθηκε σε δικαστική αντιπαράθεση με έναν από τους συνεταίρους του, ο οποίος τον κατηγόρησε για υπεξαίρεση. Το γεγονός αυτό δημιούργησε τεράστια οικονομικά προβλήματα στον καλλιτέχνη, ο οποίος είχε πάρει και δάνειο προκειμένου να στηρίξει την επιχείρηση. Δύο χρόνια αργότερα έρχεται το δεύτερο χτύπημα για τον τραγουδιστή, όταν μετά από 12 χρόνια γάμου πήρε διαζύγιο από την Εύη Αδάμ με το Δεκέμβριο του 2010 να τους βρίσκει σε αστυνομικό τμήμα να μηνύουν ο ένας τον άλλον. Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε τον Ιούλιο του 2012, όταν ο αγαπημένος του αδελφός Ανδρέας, ο οποίος έπασχε επίσης από κατάθλιψη έκανε βουτιά θανάτου από την ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας που έμενε με τη μητέρα του στον Αλιμο.


Οπως αναφέρει η Espresso, ο Λάμπης Λιβιεράτος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κωματώδη κατάσταση, στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» όπου οι θεράποντες γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το πρωί της Τετάρτης, ο τραγουδιστής διέφυγε τον κίνδυνο, ωστόσο παρέμεινε στην εντατική για προληπτικούς λόγους και μόλις χθες έλαβε εξιτήριο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ